Tuesday, August 14, 2012

# Random Fact



Haii Hello Assalamualaikum :D

Aahaaa aku tak tahu kenapa but hari ni aku macam excited sikit , ehh bukan sikit tapi macam terlebih lebih banyak excited. HAHA. Padahal tak ada benda best pun yang berlaku untuk semalam dan hari ni. Aku buat post ini sebab teringin nak share random fact pasal diri aku.

# Pemalas - memang pemalas gila. study STPM pun last minit. Itu pun sebab kawan aku siap call suruh study.
# Leceh - Aku tak suka buat benda leceh sebab memang leceh gila. Iya la benda leceh siapa suka buat kan. Contoh aku tak suka basuh sudu dengan garfu , kalau kau suruh aku basuh periuk belangga pun aku sanggup asal bukan 2 benda alah tu.
# Games - Aku tak addicted dengan game. Aku cuma main game bila aku bosan. Well its a lot better main game daripada hisap rokok kan. Perempuan selalu geram BF main game , well girls , which you prefer ? A guy who smoke and might take drug or a guy yang korang for sure dah tahu tak smoke so tak payah risau akan upgrade ke benda lain ? Ayat ni susah  tapi aku rasa korang boleh je faham.
# Phone - Aku selalu main phone lately sebab eheeee. HAHA. Semenjak BB aku dah upgrade OS ni which is anak buah aku yang buatkan , aku macam dah selalu main phone. BBM tu aku tak heran sangat , twitter ea aku heran. Hoho
# Sosial Network - Seriously guys , aku rasa teknologi dah meragut masa precious aku -.- dulu time aku keluar dengan member , phone memang aku tolak tepi sebab nak enjoy dengan kawan. Now ? Hehhh , manjang nak pegang phone. Aku sejujurnya admit , aku tak suka perubahan aku pasal isu ni.
# Song - Aku suka gila dengar lagu baru ! Tapi malangnya aku hanya dengar radio time aku keluar berjimba dengan member. Selain daripada masa tu , aku tak dengar radio. So chance aku nak ada lagu baru amat tipis plus aku malas nak mencari title lagu baru even aku hafal lirik.
# Tidur - Hobi terbaru aku tidur. HAHA. Nak nak time bulan puasa ni. Aku akan stay awake sampai pagi then dalam pukul 11 camtuh baru tidur. Fuhh heaven gila.

Heh tak lama lagi nak masuk Universiti. Aku tak tahu la aku tengah happy ke tak. Aku blur and blur tu memang sifat aku. Barang satu apa pun belum beli. Benda penting macam lappy ha ea la dah ada. Tapi apa la sangat lappy if nak compare dengan barang barang lain macam baju , beg , hanger , barang tandas and stuff. Persediaan nak masuk Universiti baru 2 % kut -.- Satu je benda yang aku nak tengok akan terjadi ke tak dekat aku , homesick. Well aku 1st time ni nak away dari family. Aku rasa memang akan terjadi cuma tunggu jela samada tahap biasa biasa or tahap extreme -_-

Aku jarang update sebab aku tak tahu nak update apa. Cerita fantasi ? Otak aku sangat degil. 1 idea pun dia tak nak hasilkan untuk aku karangkan ia di sini.

Seriously truly true.


Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

2 comments:

Anonymous said...

slalu-slalu laa,,update blog...hehe,,
ska bca..tahniah,,moga berjaya di uni nanti,,

Anonymous said...

good luck in your future life