Tuesday, February 7, 2012

Tak dapat


Kenapa aku tak dapat dea ea ?
Sedihh la macam ni.
Baru naa jatuh cinta dah terbantut.
Well mungkin dah tertulis yang dea bukan dengan aku
Fikir lelame un tak akan mengubah fact.
Maybe dekat Universiti nanti ada kut
Yang betul betul untuk aku.

Sahabat A : Aku dengar, perempuan yang kau sangat cintai itu tak balas cinta engkau.

Sahabat B : Ya.

Sahabat A : Tapi kenapa aku tengok engkau tidak bersedih pun?

Sahabat B : Buat apa aku nak bersedih? Aku hanya kehilangan orang yang tidak cintakan aku. Tetapi dia kehilangan orang yang benar-benar mencintai dirinya.


Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

6 comments:

Anonymous said...

npe x terus trg je dgn girl tu

Kero Asyraf said...

sudah cakap..

Anonymous said...

ko ckp berkias kot

Kero Asyraf said...

Aku cakap depan depan aku suka dea la.

Anonymous said...

x pe la mgkn dia x sedia kot good luck laa smga dpt awek yg diidami

Kero Asyraf said...

Errrk soon enough dapat la kut.