Saturday, February 25, 2012

Leceh

Aku rasa leceh mendengar bebelan tentang benda leceh yang kelecehannya tersangat la leceh yang banyak membazir waktu waktu aku. Kau faham tak perasaan Leceh ? Dah la aku tak sihat then aku asyik ternampak kau update status. Ikut hati nak aja aku kenekan kau but memandangkan kau kawan adek aku , aku diam. Muka comel bagus dah , cuma ayat kau tu macam tahi , arguing about benda yang entah hape hape. Budak baru na up , iya this quote's sangat sesuai dengan kau -.-
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: