Wednesday, February 22, 2012

Don't's ? *Grammar epic fail


Fuhhh , hari ni sangat penat. Baru balik dari peneng -.- pergi sana un sebab my aunt pass away. Allah macam sengaja memakbulkan permintaan aku untuk pergi ke sana. Baru hari kamis aku cakap na balik peneng then petang sabtu received call about my aunt. Ahad pagi around 5 a.m gerak pergi peneng. Jalan memang lenggang tapi yang tak bestnya hujan. Hujan all way long. Alhamdulilah , sempat sampai before kebumi and segalanya dah selesai sekarang.

Atas ni macam biasa la , mukadimah aku sebelum berbicara. Aku kan , memang banyak gila songgeh. Seriously , memang banyak songgeh. Na buat macam mana kan , dah memang begitu -.- malas bebel panjang sebab aku dah sleepy sangat , aku terus masuk tajuk la ea.

Sebenar benarnya kan , aku tak suka sangat orang balas pependek time tengah borak dengan aku. Example dea tulis 'kk'. If macam tuh , seriously aku dah tak tawu na reply apa , contoh laen is words like 'haha' , icon muka senyum. Errk korang expect aku na balas apa je ? hihi ? huhu ? hoho ? -.-
Bagi aku la kan if orang buat macam tu , aku assume dea na endkan perbualan je. Memang dari dulu aku macam tuh. Iya boleh je if nak cari topik talk about something but if balas pependek , mood boleh hilang kut. Aku lagi prefer orang balas lambat daripada orang balas sekerat.
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: