Thursday, December 22, 2011

. . . . .


Wahai pembaca Belog aku yang sadis ni sekalian
malam ni aku just na bagi tahu satu benda je
setelah lama aku berfikir , dalam 3 jam ada kut ketika berada di dalam bilik
aku tersedar about something
which is
aku rasa life aku macam meaningless
seronok ada but tak seseronok mana
and sebenarnya dah lama aku berasa begini , since form 4
reasonnya kenapa aku berasa begini , entah aku sendiri pun tak tawu kenapa
kalau korang tawu why aku rasa begini
please drop your koment okeh.


Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

1 comment:

Anonymous said...

sebab since form 4 adalah saat yang paling best dan menyeronokkan..