Sunday, October 2, 2011

Messy hair ? salah ke ?





A --> perempuan
B --> lelaki

A : kau ni selekeh la
B : selekeh awat lak ?
A : tu ha , rambut kau tu tak boleh na bagi kemas kemas sikit ?
B : cehh rambut aku ke ? entah aku oke je camni
A : selekeh gila tawu ?
B : laaa oke la camnie *senyum*
A : oke ? macam tu cakap oke ? euwww padan la kau tak ada awek
B : tak ada awek ada kene mengena dengan rambut ?
A : sebab kau tak buat rambut pacak so sebab tu tak ada .
B : erkkk aku malas na buat pacak pacak *muka macam jem sikit*
A : rambut ni kena kemas , baru perempuan suka tawu ? nak nak rambut pacak *muka ceria*
B : pasal hal tu kau salah sebenarnya .
A : salah ?  salah apesal lak ?
B : kau bayang , kau pergi Jusco then kau tengok ada ramai lelaki kan ?
A : tempat shopping of course la ramai orang . Kenapa je dengan lelaki ?
B : cuba kau bayang time tu , semua lelaki buat rambut pacak .
A : haa apa masalah nya ? cool what
B : cool ? haihhh semua orang style sama itu yang kau cakap cool ? *perli*
A : entah , kalau aku , aku oke je *budak sengal tak faham kena perli*
B : kau suka pakai tudung style apa ?
A : style yuna , kenapa kau tanya ?
B : kau pergi Jusco , kau nampak semua perempuan pakai tudung style yuna , apa perasaan kau ?
A : rasanya macam pelik je nanti
B : macam tu jugak la aku rasa if semua lelaki buat rambut pacak .
A : errkkkk *muka perli*
B : haa awat ? tak betul apa aku cakap ?
A : takk , takk betul langsung !
B : hek eleh , mengada la kau . Ta na terima hakikat la tu kan yang kau dah kalah ?
A : arghhh dah jangan cakap dengan aku lagi ! *marah*
B : *tenung je B* oke . *nanti dia cool baru aku try berbaik*

Dah 4 hari aku try nak menghabiskan novel bertitle 7 hari mencintaimu but susah la . Masa aku jadi gila messy semenjak dah ada lappy baru ni . Now na online pun macam tak ada limit . Phone ? aku buat perhiasan je setakat ni . Entah siapa siapa je yang mesej aku , semua aku layan camtuh camtuh je .
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: