Wednesday, October 5, 2011

FB ? fuuking boring -_-


Hai
korang sihat ?
mesti macam sakit hati kan sebab soalan tu je aku tanya
oke oke
aku tukar ayat sapaan aku

'Hai
korang dah kurus belum  ? -.-'

well FB tawu je kan apa maksud nyer ?
maksud nyer ialah Face Book
tapi kan
apa yang korang ta tawu is
maksud sebenar FB ialah it stands for Fuuking Boring
but ta kan la na bubuh ayat mencarut kan
so Mark Zugenberg ni pun harus la fikir bout something else
then tadaaa , dia dapat idea na bubuh Face Book
nama yang agak komersial plus ta ada unsur mencarut



tak silap aku la kan
aku dah 2 tahun dah main FB ni
mula mula tu aku tak faham sepatah haram
then lama lama quite syok jugak la
so teehee , aku abaikan Myspace then beralih ke FB

mula mula main FB , aku punya la seronok adding orang
dalam 1++ orang la jugak aku add
but semua orang yang aku add tu kawan kawan aku la
or lagi tepat orang yang aku jumpe in real life
then haaa , aku malas dah na add orang
sebab buat apa je na add reramai orang kan
kot sedare mara tu tape la jugak if add

well korang tawu je kan
asal aku menaip entry baru
mesti ada terselit unsur unsur kepoyoan -_-
sepanjang tahun nie kan
tak silap aku la , aku baru add 5 orang
gila poyo je kan ?
haha
even kadang kadang tu aku kenal someone tu
tak semestinya aku akan add dia
maybe sebab ego aku tinggi kot -.-
dah nama pun lelaki so memang sah sah la terkenal dengan keegoannya .

now kawan aku ada dalam 740 camtuh ~
and of course , itu semua orang la yang add
aku bukan apa , aku segan na add orang
melainkan dalam special kes
example like someone itu blogger and entry dia best
so memang aku tak teragak agak la na add orang tu
sebab kitorang share 1 thing in common , both blogger .

lately aku tengok ramai orang mengeluh dekat FB
dorang kata dah tak ada privacy la , apa la
and aku pun macam ouhhhh
benda tu tak effect aku pun actually
FB getting boring and boring each time dorang update
so erkkk , aku dah tak heran langsung dah dengan FB
kalau belog ea aku heran , sebab belog ni la jantung nyawa aku :D
kau la tempat aku nak bercanda 
kau la tempat aku na luah segala apa yang terbuku dekat otak and hati .



well sebenarnya
aku tawu kenapa orang ramai tak suka dengan FB yang sekarang ni
na na if orang tu in a relationship
dorang ta suka dengan box yang asyik update pasal apa yang dorang buat
if someone tu tengah curang then now
dia akan susah untuk curang -.-
box dekat sebelah kanan itu akan mengkantoikan aktiviti tak bermoral dia

next ,
orang yang suka gatal gatal add orang pun akan mengalami masalah yang sama
nanti orang akan tawu apa aktiviti dia which is kita dah sedia maklum
dia suka add orang .
mesti orang akan erkkk -.- 
suka betul kau ea add orang .

aku macam na tulis something pasal lelaki and perempuan
or lagi tepat
aku na kutuk lelaki and perempuan
arhh pedulikan even aku lelaki pun
but aku semacam malas la
nak campur dengan entry ni nanti macam serabut je
tunggu mood aku datang
aku tulis benda alah tu la ea :D


Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: