Sunday, July 24, 2011

Dear my son .

Hai kepada budak gemuk , boncet , gempal , gempal sekalian yang membaca belog aku ni
aku sangat sedih kot hari ini sebab adek aku
diaaa nak balik dah asrama -.-
memandang adek aku kejap lagi nak balik asrama
aku tak ada pilihan lain dah selain daripada mengarang entry baru
and iya , ia mesti la cerita bohong sebab aku rasa bahagia mengarangnya .

well 
dulu aku ada taip entry pasal Asyraf Yusuff
seperti kita semua tahu anak aku sangat comel plus kacak macam papa nya juga .

now aku nak karang apa yang papa nak kau buat time kau meningkat dewasa

mula mula papa nak nasihat
tolong jangan merokok ea wahai Asyraf 
sebab papa tak suka la bau busuk mulut orang merokok
your datuk tak pernah merokok so papa pon expect benda yang sama daripada kamu 
kalau papa tawu kau merokok 
Insyaallah papa akan melempang mu dengan sekuat hati plus cut your allowance plus ground engkau dekat rumah
well siapa suruh tak dengar cakap papa kan
itu la hukumannya kalau kau merokok 
iya iya papa tawu kau mesti akan rasa kepingin untuk merasa benda alah tuh but please la
for your own allowance and freedom *punishment
jangan hisap benda alah tuh
papa tawu dalam kalangan kawan kawan kau nanti mesti ada yang smoking
but tolong jadi matured dengan tidak hisap benda itu .
maybe kau akan di hina dan diperkecilkan and blablabla
but believe me son
papa pun dulu kene jugak macam tu
they said if we not smoking , we are not men enough
watemelon punye sentences laaa haih
itu sume bullshit jee 
rokok doesn't prove anything kot dalam hidup kita
so abaikan segala kata kata kawan kau tu .
Fatwa pun dah cakap yang ia meudaratkan kesihatan so wat for kau nak terhegeh hegeh try that thing
nanti sakit papa jugak yang kene menghantar kau pergi hospital
dah la duit keluar banyak nanti ,
kot sakit kau sangat teruk then kau BYEBYE 
nanti papa nak main PS4 dengan siapa je nanti ?


wahai Asyraf
nanti tolong belajar pandai pandai ea
mudah la papa nak paw kau kalau kau dah besar nanti
well kau tawu kan papa suka jee Buggati Veryron
tapi papa tak mampu nak beli
papa just ada BMW X6 dengan Mini Cooper je as for now
menyedihkan kowt
so nanti capaikan la hajat papa ea wahai anak ku :)
5 juta je pun harga kereta ni
dengan gaji monthly kau yang 400 K setiap bulan
papa guess small the matter je untuk kau bought papa that car
teeheeee .


hensem ?
iya itu papa tawu
kau mewarisinya dari papa mu 
kalau dah hensem hensem ni
mesti la ramai je orang akan sangkut dekat kau
but son tolong be cool macam papa ea
papa tak suka kau main mainkan perasaan orang ni
papa sangat pantang kot
if papa tawu kau buat macam tu ,
papa lantun kau sekali .
walaupun muka kau hensem plus ramai je orang nak dekat kau
jangan cepat riak sangat
papa tak mahu kau bangga sangat sampai ada orang yang terkecik hati dengan kau nanti
kalau kau dapat awek , tolong cari yang sopan dan sopan dan sopan dan comel
tak pakai tudung ?
well papa bagi kau kebebasan but if papa tengok rambut dia gila berkarat
papa keluarkan dia dari list menantu
tengok mama kau Fauziah Ghous
even dia tak bertudung , still sopan and comel
papa heartt sangat sangat dekat mama kau tuh
papa agak berkenan la dengan minah yang kau bawa datang rumah nie
comel ayu anggun cantik bergaya je papa tengok dia ni
papa suka
well memandangkan papa dah suka dengan pilihan kau so papa tak ada papa halangan la if kau berkawan dengan this minah
pandai jugak my son ni cari awek a.k.a bakal menantu
iya iya again papa tahu kau mewarisinya daripada papa
kalau berkahwin tu kalau boleh tolong ada 1 isteri je ea
ada banyak banyak nanti susah nak handle
papa pun belum qualify untuk kahwin bebanyak so i bet kau lagi lagi la tak layak
so setia pada yang 1 jela ea wahai my son .

papa teringin nak ada rumah banglo sebijik
jadi nanti tolong hadiahkan dekat papa 1 biji ea
this seems nice
berape juta je pun harganya
dengan your monthly salary
tutup mata pun still boleh jee buy it for me
papa agak bosan la duduk dekat Pan house papa nie
papa nak juga merasa hidup ada berjiran ni.

ouhh son ,
nanti kalau dah kahwin
buat anak tu ramai ramai la sikit ea
papa ada anak 5 orang but still tak rasa meriah sangat
kalau boleh papa nak ada 20 orang cucu
baru terasa sedikit kemeriahan nya
tak sabar papa nak tunggu waktu itu .
rasa macam tak logik untuk ada 20 orang cucu ?
weeell buat la IVF
dapat anak kembar each year
10 tahun later tercapai la impian papa nak ada 20 orang grandchild

please take care of your son and daughter and wife well ea son
papa tak nak kamu dera dera mereka 
sangat kasihan kot
papa dulu pun mana ada dera kau sangat
setakat iron kaki kau sikit sikit tu ada la
tu pun sebab kau degil makan ayam lebih dari 10 ketul .


ouhh yaaa
lupa pulak nak cakap
please jaga papa and mama sampai kami pergi ea
papa rasa papa dah didik kamu secukupnya before papa pergi
jangan jadi anak derhaka ea son
nanti mati masuk neraka
ingatt pesan papa nie 
even kitorang dah nyanyuk semacam macam mana je pun
jangan pernah raise your voice and just treat we well .

akhir kata ,
papa sangat bangga sebab anak papa dah jadi manusia
tak bermakna yang sebelum ni kau binatang or what just
alaaa macam tak faham je ayat tuh
tu kan ayat femes untuk saat dan tika ini .
papa rasa dah macam macam nasihat papa bagi .
so papa pergi dulu la ea *adek aku dah kemas barang and tengah pandang aku dengan muka yang errrghh*
BYEBYE son ,
take care untul when when .
kalau ada cuti jangan lupa balik jenguk papa taw !


Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Imaginasi



"Hmm. Try bayangkan ye. Korang bergaduh-gaduh dengan isteri tersayang, so isteri tu suruh tidur kat luar. Lu pun tidur la kat luar. Nak mintak bantal, isteri tak kasi. Nak mintak selimut isteri tak kasi gak. So tidur la sehelai sepinggang kat atas sofa. Then bila isteri tersayang bangun subuh nak pergi dapur, ternampak si suami tidur ada sofa. Pastu dia rasa sayu. Pastu si isteri datang la tidur sekali dengan suami kat atas sofa sambil mintak maaf. Aku tak tau nak terang macam mana. Tapi dalam imaginasi aku, ianya nampak sweet. So, tu paling sweet bagi aku kot."





Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Saturday, July 23, 2011

Subject SPM .

Hai .
tah hape kes
teringat aku dekat satu budak tuhhhh ~
dia suka tulis ayat such as

'kaw hensem ! '
'kaw cantik ! '

and yes dia kawan aku and plus dia male ~
aku dengan Akmal selalu perli dia -.-
sebab almost every pic yang dia koment
mesti akan ada such words like dekat atas tuh ~
so aku dengan Akmal mesti akan tergelak macam banggang memikirkan weather kata kata itu ikhlas or tidak ~

okeee ini isu pasal subject subject yang pena aku ambil time SPM dulu -.-
dan yang ini pulak kes jarak perjalanan dari satu tempat ke satu tempat -.-

haha
aku ada ramai kawan yang majoriti nyer masuk air
and aku pun tak terlepas laa kan
lawak dorang semua sangat benggong but aku paling masuk air kalau chat dengan kawan aku si najib tu haa
memang la nonsense sungguh ayat kitorang sampai ada kawan aku tak nak mengaku aku kawan sebab gila childish lawak aku -.-
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Friday, July 22, 2011

Rubicc ! *blushing*

Hai
why its always like this haa ?
asal aku dapat lappy
otak aku mesti tetibe blur even though idea aku gila mencurah curah datang few minutes before aku bukak blogger.com -.-
why mesti macam nie ?
shittt laaa haii
ouhh welll
nak tak nak aku terpaksa think about something
if not sia sia la aku dapat lappy tapi tak post new thing

perghhh
seriously aku tak tawu laa na tulis pasal apa -.-
mati akal sangat sangat kowt
actually kan
aku ada video yang aku suppose post 5 month ago but tadaaaa !
lappy tetibe rosak pulak time tuh -.-
anta format then bluetooth setting hilang
again memang macam shitt
oleh sebab aku dah memang tak ada idea best
so post video jelaa ~
ouhh yaa mute laguu ea time na tengok benda alah nie ..



okehh nie video pasal aku maen rubicc
and sorry sebab video senget
lupa habes sebab aku main rekod memain je time tuh
walaupun maen rubic nie giler lame buat masa sekarang but aku giler excited kowt sebab dapat buat full full ~
thanks ea Youtube sebab jadi sifu aku.
hihi !
HAHA
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Thursday, July 14, 2011

Hey hey i'm back ! :(

assalamualaikum !
weeeeeeee  finally  aku aku aku aku aku dapat online jugak !
tapi guess what for how long ?
for 3 jam jee weih
kepale jimmy neutron betul laa
-.-
sangat tak puasss kowt
itu pun sebab adek aku balik rumah haa nak amik berukband baru dia
tapi aku bersyukur la sebab at least dapat jugak aku update belog aku yang buruk nie kan ~
satu post pun jadi la kan dari tade benda baru langsung -_-
haihhh
ada berukband nie errr
ada pro and conts dia kowt
pro dia , senang sebab benda tu mobile
yang conts neyr -.-
ayah aku nak terminate wifi rumah
aku macam errhmmhaaaa
lemah je lutut kaki aku time dengar ayah aku nak terminate wifi
-.-
kalau tade wifi macam mana aku na on FB using X10 tu nanti -.-
mesti macam sengal je kwot
but watehell go on with the flow jela ~

haihhhh
bila aku nak update benda baru ,
lappy tade but now time dah ada lappy ,
aku punye otak jadi blur kowt -.-
tak tawu nak update apaa jee haa
okeee okeee kita mula dengan citer giler basii yang dah terpahaat dekat aku punye mind
citer nie lebeyh kurang 3 minggu lepas kowt but aku lupe betul nak update pasal bende alah tuh

K : blaaablaablaaa*membebel*
N : weihh kero aku nak tanya sikit boleh ?
K : kau nak tanye apaa ?
N : tapii kau jangan marah taw ?
K : haa apaa jeee ?
N : kenapa rambut kau macam nie haa ?
K : macam macam mana tu ?
N : rambut kau nampak tak bermaya.
K : ouhh pasal rambut aku ke ? well kau kan tawu aku howt *poyo*
N : eleehh ea la tuh , cuba la buat pacak pacak sikit , baru  laa nampak kemas and             smart
K : eyhh tak boleh . bahaya kowt kalau buat macam tuuu
N : asal lak bahaya ? nanti lagi hensem ada laa
K : ea la bahaya sebab nanti asal aku jalan gi memane jee
     mesti ada orang akan "bang bang nak no bang ! nak no bang ! " HAHA
N : pfft!@#$%^&*&^%$#$%^
K : hahahaha :p

ouhhh N tuh gurl of course . kalau lelaki ada buat perbualan sebegini dengan aku
nescaya aku akan cepat cepat blahh and buang dia dari friends list aku HAHA


hell yeahhh ! :D
sabtu nie aku pergi tengok hantu bonceng
cerita yang aku tak tawu langsung kewujudan eyh HAHA
cerita nie 30 ogos baru keluar but my kepala  besar sekolah buat deal dengan Ahmad Idham
so dapat la kitorang kekanak ribena nie tengok cerita ini lebeyh awal dari tarikh asal eyh ~
so kepada kengkorang yang ta dapat tengok
jangan jealous dekat aku okehhh :p
dah la aku dapat tiket free
gila wuu best kowt haha
orang laen sume kene bayar 25 or 50 or 100
but aku ? free je kowt and itu la benefit if rapat dengan cikgu ~
yang aku tawu sekolah aku jual tiket cerita tuh sebab na kutip dana for bina dewan untuk tapak perhimpunan
giler larhhh , ada ke sekolah aku target na raise fund RM 250.000.00
gile dasyat kan amount eyh ? -.-
aku pun shock bai but watemelon
aku just derma jela RM 20 hengget ,
tak mampu kowt untuk aku derma bebanyak ~
well budak sekolah mana da dwet bebanyak an .
hey gemuk gempal fat nanti kutip saya ea pukul 8 lebeyh




I dating dengan si Juliana Evans yang tak berapa nak cute ni
*eii nampak ketiak -_-*











and you pulak pergi la dating dengan mamat nie
dia ada RM 125 K kowt sebab menang Marahaja Lawak
nanti dah dapat paw jangan lupa my share ea gempal .







now aku nak tanye pendapat korang
mana lagi gempak ?
junior dapat senior or senior dapat junior ?
dapat tu aku rasa korang dah cukup besar untuk tafsirkan maknanya
bukan yang ehemehem ea
ini yang ehemehem lagi satu
well aku rasa la kan
dekat school aku tu right now
ada semacam competition kowt
siapa dapat dia and blablabla
so dia hebat and cool -.-
kawan aku asal boleh na kenen kenen dengan aku
tanya aku ada minat dekat budak lower or tak
kalau aku cakap ada sah sah dorang akan tanya siapa
so untuk selamat aku bagi jawapan tak layan
HAHA
nampak sangat kepoyoan eyh dekat situh but well
hanya aku jela yang tawu aku minat siapa
tak ada keje derr aku nak gitwu korang
sebab nanti mesti korang nak perli perli macam sengal -_-
kan kan kan ?
eleyhhh macam aku tak tawu je perangai kengkorang

best kan lagu nie ?
nostalgia kowt weet weeet :D
ea aku tawu sekarang belum masuk bulan ramadhan pun lagi but aku rasa aku tak sambut raya sangat tahun nie dan hal ini demikian kerana trial aku start seminggu after naik cuti raya -.-
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Saturday, July 9, 2011

Bye

last day untuk aku update belog for this whole month aku rasa
bulan depan kowt aku tak pasti whether aku dapat on
sure sure tak kan ada orang view dah belog aku lepas nie 
sniffsniff*
Kbai .

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Friday, July 8, 2011

pruuut :p

pruuutt pruuuutt
hahaha
itu la bunyi kentut kengkorang time korang kentut
best kan kalau kentut ada apii cengini ?
sure sure giler gempak je nanti :p
tak tawu la kenapa aku lately asyik suka used words 'kentut'
maybe sebab sangat best kowt ?
haha

tadii kan sangat bengong kowt kengkawan aku nie
ada ke dorang maen tagg tagg nama aku dekat FB
kalau sekali 2 or 3 or 4 kali
aku still boleh tahan but deeee
memang macam giler kowt aku tadi
sangat sangat mental larhh kene tagg manjang -.-
dorang tagg macam 10 post gituh
giler messy plus sangat huru hara ~



kentut la dorang
giler menguji tahap kepeningan aku
itu baru tagg je yang korang nampak
tak nampak lagi dorang punye koment
kalau bace koment dorang wuuyaiii
lagi lagi la bertambah sakit hati sebab tak tawu na reply dekat mana -.-
aku reply post laen
post laen yang dorang reply
baru na reply dekat post tu
dorang buat new post
memangg pfft larh senang citer

haaa tadi dekat sekolah un macam sengal jugak
kawan aku la borak borak pasal kapel kapel nie
then haaaa

NI    : lelaki suka amikk kesempatan an ?
NA  :  dorang memang ! tah hape hape jee
AH  : aah betul betul .

aku just pandang and dengarr jee perbualan dorang
aku ada la menyampuk sikit sikit and gelak gelak comel
then haaa amikkk kau

NA : kau laa antara contoh lelaki muka player !
*sambil pandang dekat aku*
NI  : dia memang , tengok muka pun tawu muka player
AH : isshhh kau ni tak baik la kero

gilerr larh
tetibe jeee aku kene aim
before aku sempat balas dorang cakap cakap cakap jeee manjang
tak bagi chance langsung dekat aku
aduhhh
aku yang tak bersalah nie tetibe jee kene aim -.-
tapi tape laa
aku paham je dengan perasaan dorang
but derr seriously
aku memang bukan spesis bagi bagi harapan dekat perempuan and so on nieh -.-
kalau aku spesis macam tuh
lamaa dah aku kapel dengan orang lain
so tak ada la sampai setahun 9 bulan aku single kan -_-
kan kan kan ?

haaa
kenal jee kan sape budak tuh
itu la dia Mia Qaleesya
anak buah aku yang teramat cute
well tengok la siapa uncle dia kan ~
kasihan je kwot aku tengok dia demam
lemah semacam jeee
ouhh yaa
nanti kalau aku ada anak
muka dia mesti cute macam budak nie jugak
hoho

aku rasa muka aku agak comel malam nie so itu la sebab aku gegedik snap picture dengan budak tuh
tee heee :) but derr cermin tu aku malas lap sebab  * 1    2    3 *  sebab aku malas nak lap la senang citer .

alamakk , budak tuu marah dekat aku laa aku rasaa .
dia salah pahamm dengan ayat aku -_-
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Thursday, July 7, 2011

cepat la !

petang petang nie
memang waktu aku tidow
apesal laa lambat benar kutip aku kat rumah haa ?
karang aku tidow , memang tak jaga jaga dah haa
sia sia je nanti lol
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Wednesday, July 6, 2011

kawan aku kawan kau ?

babe ,
kawan kau kawan kau
kawan aku kawan aku
aku tak add kawan kau
kau tak add kawan aku
tak kan semua kawan aku kau sibuk nak add ?
aku pun tak add kawan kau haihhh
stick jela dengan pendirian kawan kau kawan kau and kawan aku kawan aku
simple je kan ?
then kenapa nak meng-difficult-kan benda nie ?
respect itu kan penting
aku tak ada nak add kawan kau sebab aku malas nak jadi buzybody , stalker and stuff
so harap kau pun macam tu

aku suka tulis ayat pening sebab errr kalau korang kenal aku
korang akan paham macam mana perangai aku .
ouhhh ada Showdown last episode untuk this year
aku harap Bounce Steppers akan menang sebab dorang versetile and complicated
and aku dah labur RM 5 untuk vote dorang
kalau dorang tak menang , aku akan merajuk 2 hari .
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

dah habis kenal aku ?

Hai .
kalau korang perasan , aku sangat susah nak cakap hai and stuff dekat belog aku
sebab apa ?
sebab nanti  nampak macam formal sangat
aku prefer korang selesa jee time bace my entry

lately aku sangat errr
tak tawu nak cakap macam mana
i'll make it easier la for you guys
aku lately sangat
1. boros
2. susah nak fokus
3. malas
4. blurring

conclusion nyer aku sangat blur sekarang ini
manjang blur boleh buat aku jadi sangat sangat slow time doing work -_-

orang suka pandang aku dengan satu pandangan yang menghairankan
macam aku nie some sort of alien or something
yang bebas jenjalan dekat bumi nie -_-
derr aku ni manusia biasa laa
so tak perlu na pandang aku sampai sebegitu sekali en

for your information la kan
aku nie tak peramah sangat
aku just peramah dekat orang yang dah kenal aku
cakap cakap sikit un jadi la
then later later sure sure punye aku akan tegur and borak dengan korang
so kalau aku tak kenal korang
i meant ta pernah cakap dengan korang
aku agak awkward je kowt nanti nak borak
ea la , kunk aku salah cakap
mula la nak terasa , sentap , tacing and stuff
so better dapat cakap sikit supaya aku boleh analisis whether aku boleh joke kasar or not dengan korang ~

next ,
aku nie jarang nak senyum
memang itu hakikat kowt
*sebab aku lagi suke gelak gelak*
aku faham je konsep senyum itu sedekah but
kalau orang yang aku tak kenal
agak hard la untuk aku senyum dekat orang tu unless dia dah senyum dulu dekat aku
ea la kan , cuba bayang
aku pergi sekolah ada 1200 student
tak kan la aku nak senyum dekat semua semua tu kan
giler kebas mulut aku nanti
karang aku jadi macam 1st lady nie
senyum tak ikhlas langsung
nampak fake benar

then aku errr tak suka orang layan aku baik sangat
i know this sound weird but seriously memang aku tak berapa suka orang layan aku baik , i meant terlampau baek sangat
nanti aku lemahhhhh ~~
and and itu tak bermakna aku suka korang layan aku macam banggang
baik bese bese sudah la kan
maybe aku nie cepat rimas kowt
kalau orang cakap manje manje dengan aku
aku macam errrrk' annoying giler
sama dengan konsep kucing
aku tak suka kucing manje
sebab kucing tu nampak sangat gedik and derrr
memang aku tak suka kucing manje
aku lagi prefer kucing camnie
diam and tak banyak bunyi
*memang la tak bunyi sebab dia tengah diam -_-*
kucing camnie nampak independent and eyh aku tengah borak pasal apa nie ?
aku rase macam aku got carried away je -.-

lagi aku nie jarang nak jatuh cinta
weeet weeet
susah kowt untuk aku nak syok dekat someone
if setakat minat camtuh camtuh tu common la kan
but setakat nie aku tak pernah la rasa if minat someone tuh
aku nak usha dia an betul betul until aku dapat
dulu pernah la sekali
aku usha and dapat but dah tade jodoh so abis camtuh jela
ouhh yaa
like i said before
aku sangat pandai berpura pura
kalau aku tawu someone uh minat kat aku
aku akan try my best untuk tak faham dengan hint yang diberikan
sebab aku dah ada 2 kali pengalaman bercinta ~
" cinta yang datang sendiri itu berbeza sebab ia tak kan sama dengan cinta yang dicari "
damn shit la camne orang boleh buat quote lawa ?
aku buat tak jadi un
ingat na bubuh 'ia tak kan sama dengan cinta yang dicari' uh dekat bawah
but derrr aku tak reti camne nak buat -.-
haa quote's nie aku buat sendiri tawu !
nak pinjam bagi tawu aku dulu ~
kalau tak bagi tawu aku merajuk 5 saat dengan korang*

next punye next
aku sangat malas nak layan bebudak
sebab dorang sangat berbeza pendapat dengan aku
ea aku nie jenis suka bermadah but kalau lawan budak kecik
dorang mesti suka nak menang
if dah kalah nak mencarut carut and stuff
tak matang ialah punca mengapa aku tak prefer layan bebudak .
but aku suka je layan bebudak
HAHA mesti korang sakit hati an baca ayat aku ?
aku suka jee layan bebudak yang betul betul budak
sebab dorang adorable and cute and sume sume larhh

finally
aku sangat tak suka orang nak merajuk merajuk dengan aku tanpa sebab
at least bagi tawu la apa salah aku
confront aku and tell me
baru la aku boleh perbaiki diri and tak buat lagi benda tuh
simple je kan ?

panjang kowt entry aku
macam korang hadap je nak baca ea tak
tadi adek aku dah sambung belajar
sniffsniff*
aku agak terasa la dengan kehilangan dia
sebab dah tade dah orang yang nak gado gado dengan aku .
ouhh yaa
tadi aku sakit perut and aku buat sejarah dalam hidup tadi
1st time aku balik dari sekolah
i meant balik sebab sakit
sepanjang aku sekolah , aku tak pernah call my parents if sakit
but tadi memang aku dah tak dapat tahan so had to called em'.

ngantuk kowt ,
lots of love
xoxo :)
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Monday, July 4, 2011

cepat cakap ! ada 3 je ...

korang ada 2 hari before korang mati
and korang diberikan 3 wishes before korang pergi
apaa yang korang paling teringin nak buat ?
kalau ada pendapat sila write dekat comment
tolong jangan tulis benda mengarut
make it real please
aku dah ada wish list aku but aku tak nak bagi tawu dekat post nie
sekian .

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Nahhhhh .

Nasuha
comel kan ?
wooot wooot
malang nyer ini bukan anak aku dengan fouziah gaus harituh
anak aku masih dalam process pembikinan ~
ouhh kalau blur dengan apa yang aku tengah cakap
sila Klik sini 
budak nie sedare aku actually
and dia sangat cute
aku sangat bangga sebab dia sedare aku hohoho :DD
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

Sunday, July 3, 2011

Kene kene ! HAHA

cerita tipu mengenai 2 orang kawan yang bengong

A : weih weih
B : haa apa ?
A : tak ada pape la
B : bengong 
A : weih weih weih
B : apa nyer ?
A : tak ada apa apa laaa
B : haa okee
A : weihh weihhh weihhhhh
B : apa masalah kau sebenar nyer ? dari tadii weihhh weihhh . tolol la !
A :*muka nak nages* Tade pape laaa
B : alalala cakap la apa yang kau nak cakap tadi
A : tade pape laa
B : weiihhh weihhh cakap laaa
A : mana ada aku nak cakap pape laa
B : alaa weihh cakap laaa
A : aku siyes la , tade pape
B : weeeeeeeeeeeihhhhh ! cakap la weihhhh
A : apa masalah kau nie sebenar nyer ? dari tadi weihh weihhh . Tolol la ! HAHAHAHA ! kene kene kene *Gelak menganjing*
B : pffft !

aku sangat bosan sampai idea tah hape hape je yang muncul dalam mind aku -_-

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)