Thursday, June 9, 2011

Oke next question .

i guess dah lama kan
aku tak post
entry yang betul betul menarik ?
maybe sebab aku banyak hal
so idea idea yang superb tu
selalu hilang berlalu pergi
lagi senang aku cakap selalu aku lupa bout idea tuh ~
selalu nyer ada 2 main factor kenapa idea tu hilang
1st is aku tak ada lappy sendiri so kene begging dekat adik aku untuk use lappy dia
sambil menunggu menunggu uh kadang kadang aku lupa aku dah plan na write pasal apa jee
-.- well dasar 9 second memory betul la otak aku nie
2nd is aku nie bukan manjang duduk rumah, so selalu hang out dekat luar
kalau dah suka suka sangat tu
adat la kan otak terlampau aktif sampai segala gala idea tu hilang

weeeee
tadi si Arina mesej aku
bagi tawu senin nie kuar result MUET
adoii lemah jantung aku dengar
sure aku dapat band 2 sebab aku buat pretty bad kowt
arghhh tape la
benda da jadi da un
kalau teruk buat la lagi sekali en hoho :P
abis RM 60 hengget dwet ayah aku nanti sebab na reseat bende alah un

sebenarnya kan
aku ada masalah aww
but aku sendiri ta tawu apa masalah uh
puas aku think but still ta dapat define apa masalah aku uh -.-
maybe sebenarnya aku tak ada masalah tapi gegedik asyik fikir yang aku ada prob oyt
agak sengal rupa nye aku nie
HAHA

korang ada soalan na tanye aku ?
kalau ada tanye la leyh
nanti aku sort sort then aku buat satu entry tuk jawap soalan soalan uh ~
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: