Sunday, June 26, 2011

Lelaki Iran :D [fatma :P]

sedang semua orang sibuk menaiki Broga Hills
aku duduk melanggu dekat satu checkpoint
mula mula aku ada geng je tadii
lebeyh kurang 20 juta orang camtuh
*oke aku tipu -.-*
ada la dalam 8 orang camtuh
all guys
then aku macam haihhh
mana si gemuk gempal tuh ?
lambat kowt jalan
melanggu punye melanggu
kawan aku cakap dorang nak naek atas
aku berbelah bahagi je
weather na follow or tak -.-
last last aku tunggu kat situh macam orang sengal
lama je kowt
dalam 5 minit camtuh
orang sekeliling aku sume huha huha tangkap gambar
aku ? well aku duduk diam pura pura macam tak nampak itu semua
dah la aku tak bawak camera
so memang geleng geleng jealous tengok orang laen maen tangkap tangkap gambar jela kat situh
majority eyh bawak camera mahal
shittt je hai
then si gemuk gempal uh sampai dengan yana dengan si faezah
pastuh gerak la sebab nak daki sampai puncak
ada ke dorang leyh cakap aku ni tak larat nak naek sampai atas
padahal punye la lama aku melanggu tunggu dorang -.-
Broga Hills tu ade 4 pitstop
aku tunggu dorang dekat pitstop yang 1st
then gerak la na pergi pitstop yang ke 4
jalan punye jalan sampai la dekat pit stop ke 4 uh
then whoaaa
member member aku sume dah jerit jerit macam banggang
and things yang more more gempak
aku nampak cikgu maliga ada dekat situh !
chirghhhh bila dia naek ? aku tak perasan langsung kowt
then dorang sume duduk dekat ada 1 batu besarrrr
aku macam haihhh macam mana nak panjat nie ?
cakigu maliga uh cakap camnie
*sapa naek atas nie cikgu bagi markah koko lebeyh*
gila apa tak nak markah koko
aku pun beriya la naek haii
then si gemuk gempal uh tak lepas lepas na naek batu uh
then chengg chenggg
datang sorang mamat iran nie
dia cakap camnie

I    = iran guy
F   = fatma

F : alaa camne nak naek nie ?

*budak budak sume tengok je dia tergedik gedik na naek bende alah uh*
kelakar je kowt sebab dia tak lepas lepas
then datanglaa abang hensem from Iran jadi hero of the day

F : ishhh camne nie .
I  : Let me help you
F : errrr
I  : You can step your foot on my hand
F :*blushing*
I  : Its oke , step on it

then berjaya la si gemuk gempal uh naek batu besarrr tuh dengan bantuan si Iran uh ~
haha aku dah geleng geleng kepale dah time tuh
aku gelak giler giler kowt tengok drama uh
HAHA
patut la ramai orang melayu cair dengan orang asing
-.-
macam nie rupanya style dorang usha awek melayu ~
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: