Wednesday, June 22, 2011

giler longkang kau ni .

before aku mula bermadah
tengok pic nie dulu
aku tak tawu la ape kes this anonymous tension sangat dengan aku -.-
kowt marah bubuh link belog or link FB aku oke jela kan
but nie marah marah ta bubuh sebarang link
then use nick macam banggang
bagi aku la kan bazir masa je haihh
bukan nyer dapat faedah un
ea kau memang buat aku hot tempared dengan statement kau yang nonsense sangat tu
but in the other hand
nampak sangat la kau tak matang
aku rasa aku tawu sapa kau
kau gadoh dengan awek kau
then
awek kau mintak clash
lepas tu kau ingat aku jadi punca right ?
derrr kalau aku nak awek kau ,aku dah usha da dia lama lama dulu
but aku tak ada niat na kapel for the moment so
kau tak payah na mengelabah sangat tuduh aku macam macam
umur sebaya dengan aku but perangai macam budak darjah 5 yang baru na belajar mencarut -.-
kenape aku dapat teka sapa kau ?
sebab everytime kau gadoh dengan dia
mesti akan ada 1 dumbass person maki maki dekat chat box aku
aku ingat na update pasal parlimen
bout memandangkan dah jadi macam nie
update pasal kau lagi best .



Apa Yang Anda Tahu Pasal Aku dan Blog Aku
baca belog nie
sangat menarik dan best dan ouhh
nama owner belog dia sama dengan nama aku and
aku boleh berangan jela untuk dapat follower ribu ribu macam dia
writing dia sangat superb
seriously tak rugi pun kalau follow belog dia


ouhh tadi selepas setahun dan 17 hari tak bawak kete
aku gegedik na tolong ayah aku masuk an kete kat porch
derr fail la aku
mana tak nyer da berabad tak bawak kete then tetibe bawak
rasa awkward gila .
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: