Monday, June 13, 2011

17 je ? Bapak tak logik !

aduhhh
hari yang ta seronok langsung kowt rinie
-.-
menyampah la camnie
Khairul Asraf Bin Ramlan
cepat cepat la bangun weih
result exam ko sungguh mendukuuuuuuucitaaakan la
malau aku dengan kau weih kero
paling na kondem diri sendiri je -.-

tadi kan mase dekat school
aku dapat result MUET
aduhhh lemah la camnie
aku dapat band 3 jeee
memang tetttt arghh
sakit hati giler kowt
aku punye la target dapat band 4 so dapat la aku buat law an
nie dapat band 3 alamat nyer aku kene reseat la bende alah tuh
ada ke speaking aku dapat 17 ? -.-
watemelon is this ?
aku bercakap la weih dalam tu
sume member group aku bercakap
but ta tawu kenape aku dapat 17, kawan aku lagi 2 ekor uh dapat 22 and 20, yang lagi sorang tu pulak dapat 32
aku macam -.-
perghhh kecewe kowt
yang pasal listening aku awal awal tawu dah aku hilang 7 marks
aku leka tengok burung berkicauan ~ ouh indah nye dunia then tup tup
radio uh da start soal soal sume
HAHA
tapi memang aku careless la kan
tu memang ta dapat na dinafikan
aku dapat 169 je kowt
memang haihhh, tak terkate la kan..
baek kawan aku yang dapat speaking 32 marks uh
bagi aku 11 marks
then aku dapat da gi band 4
hoho
then ta perlu na susa susa lagi fikir bout bende alah nie
cikgu MUET aku kan, HAHA
dia sebut list marks dalam kelas tadi
then dia cakap
'whoa Khairul,you must be happy with your marks !'
aku gelak serta merta kowt dalam kelas tadi
dia ta tawu yang aku tengah blur weather na happy or sad tadi
-.-

cehhhh
kelakar la aku tengok link si Mok nie
dia sangat geram kowt dengan anonymous yang menyamar jadi diri dia and use link blog dia
which is yang guna name dia then gi tulis kat chatbox aku
siap buat post lagi uh tunjuk betape geram nyer dia kat anonymous uh ~
HAHA
aku gelak gelak je bace ape die post ~
cool suda
standard la uh if ada orang use our nick or link ~

oke kengkawan
pergi amik headphone korang cepat if ada ~
oleh sebab aku tengah berkabung dapat band 3
aku na bubuh lagu rancak
indah nyer dunia kalau dapat masuk DISCO and layan beat macam nie
HAHA
mati aku kene lempang dengan akak aku nanti if aku gi disco -.-
dia da lah super alim ~ hoho

p/s bai aku boleh speak okeh -.- cakap je bi dengan aku, tawu la aku na menjawap eyh. sungguh terkilan dapat 17 :(
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: