Friday, May 20, 2011

Kehidupan tak pernah mengecewakan
saat aku tengah bersedih
akan ada saat gembira yang  mendatang
and it keep happening all the time
non - stop and it will never stop
unless aku  sudah meninggal la kan
bermula dari saat aku mengenali erti sedih dan gembira 
which is sejak aku berumur lebih kurang 4 or 6 tahun
nanti 24 June ni aku bakal berumur 19
cepat saja masa berlalu
memang sumpah aku tak perasan yang ni aku dah besar
besar dari segi saiz badan and stuff
well usia mematangkan individu
aku rasa aku agak matang kot sekarang if nak dicompare dengan few years back
selalu melepak dengan member
well aku rasa itu sume common thing
korang pun melepak je kan dengan kawan ?
and at that time
kawan aku and aku biasa la kan, akan berborak
and bla bla bla
then dia mention pasal awek ke sekolah tah
aku tak ingat mana satu
but ada kaitan dengan age la
lepas tu dia macam shock bila aku sebut pasal umur kitorang yang dah nak masuk 19 tahun
derr kawan, kita ni dah boleh kawin dengan anak orang kau tawu
so ubah la mind engkau yang still ingat kita ni 17 tahun
macam sengal je kot perangai dia 
maybe sebab dia kapel dengan budak lower form
tu yang dia ingat dia still young -_-




Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: