Wednesday, April 13, 2011

The Moment..

Assalamualaikum kawan kawan yang super awesome !
[ayat Najwa Latif]
HAHA
saje saje je gegedik na tiru ayat die
sebab
well now aku dah jatuh cinta dekat sore die
and almost setiap hari aku tengok video die
kire nyer
aku dah jadi Najwa Latif Fan Boy larh  kan ~
its just aku harap die dapat handle la
both study and her career..

-.-
hari nie
ade pengalaman yang paling mengong jadi kat aku
aku gi tandas Jusco aww
and you know wat
aku da memang ta tahan giler da time tuh
and aku nampak la ade satu pintu ta tutup
so aku yang dah ta tahan maen rush jela kan
and aku terperanjat
sebab ade sorang abang tengah kencing time tuh
aku macam errrrrrrr
adoiii segan giler jee
die cakap la yang pintu toilet tu rosak
aku macam haa okeh okeh
but bile aku use pastuh
bole je aku locked pintu tuh
aku pelik jugak
abang nie memang tade bakat kunci pintu toilet ke ?
ea la bende senang un die fail na buat ~
tah macam mane la die kunci pintu rumah die -.-
and
grrrrrrr
tadi aku gi buat haircut dekat Jusco
sebab dah alang alang si najib uh na makan kat situh
suck la rambut baru aku nieh
dah la mahal lak tuh aku bayar
gunting kat mamak lagi oke kowt
damn leyh...
but oke la
sekarang 13 April
ti bulan 5 which is time bebudak lower masuk
rambut aku sure panjang and
aku rase rambut aku dah paling hensem la kowt time tu nanti ~
HAHA

Dear Ex's
Seriously
I can't remembered anything about our moment
Even the sweetest one nor the bad one
All of them,just fading away..
Even your name,
I almost forgot
I move on for real this time
So good bye S
A Memories 
will always remains as  Memories






Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

2 comments:

Anonymous said...

abang ouh! HAHAHHAHAHHAHAHHHHHHA. abg uh xde bakat nk kunci pintuu?! sumpaaa lawak. abg,sok adek jpj. adek takut ouh!

Kero Asyraf said...

dah lulus belum ?
-.-
if lulus abg na bagi mimpimanis malam nieh ~
HAHA