Friday, April 1, 2011

Mencarut Macam Banggang...

urghhh
what a slow day
slow dari segi mase laa..
time aku belajar BM tadi mate aku asyik na mandang jam je
2 3 minit aku tengok jam
ta tawu la awat lambat benar mase berlalu..
maybe sebab aku na cepat cepat balik rumah kwot
na qada' balik waktu tidow aku
mase tidow aku lari kowt this week
malam around 3 or 4 jam je aku dapat tidow each day -_-
ta tawu la awat susa benar na tidow time memalam
or maybe sebab tade orang yang teman kowt ?
gahaha
gatal seyh aku nie :P

tadi after  solat
pergi 7 Eleven
na beli paper ~
then ade sekumpulan bebudak sekolah dalam tuh
form 1 - 3 la kowt based dengan dorang punye pemakaian
-_-
ta tahan ouhh duduk lam tu even kejap
giler bising
acik yang jage kaunter tu un muke macam cuak cuak
koz maybe ingat bebudak tu na curi barang kowt
ea la dorang outnumber acik tu dengan 13 - 1
so mesti la macam takut an..
but watehell
itu la gune nyer cctv
don't worry la acik
tade pape de tuh :)

babe,
selase nie aku ade test MUET
sniff sniff*
aku cuak laa
dah la aku asyik sebut 'ape nie' time speaking
kawan kawan aku sume dah geleng geleng kepale
aku macam na lari jauh jauh jee sorok mukee
maluu ouhhh
na cakap slow slow
aku ta reti -_-
aku manjang cakap laju
tu yang asyik mention 'apa nie' time searching for a suitable words..
ti aku na solat hajat and segale jenis solat yang ade la
supaye aku ta sebut that words nanti time MUET
if ta mesti markah aku rendah
:(
dah la nie 1st time aku take bende alah tuh...
and kalau boleh
na dapat bend 4 then dah lepas dah azab MUET ~

bebudak sekolah sekarang memang mulut dorang maen lepas je ea ?
asyik asyik sebut 'babi'
[tawu la korang ta leyh sentuh bende tuh sampai na sebut banyak banyak kali ~]
kejap lagi cakap 'sial'
ta lme pas uh cakap 'pan*at' lak
haihhh
ta sayang mulut seyh
kalau lelaki
maybe la aku boleh lagi paham sebab aku pun kekadang mencarut jugak
but kalau perempuan aku ta leyh terima kowt
ea la sebab korang an wear tudung
muke ayu sume
then tetibe mencarut
cacat habesss jeee...
macam tadi time aku duduk kat kantin
ade 2 budak carut carut
both gurl

situasi eyh

2 orang budak duduk berhadapan
1 budak tu maen hembus hembus air through straw
1 lagi tengah termenung pandang sape tah
then si bengong yang maen straw tuh gi hembus air dekat si termenung tuh
ape lagi mengamuk la si termenung tuh

Termenung : Woi babi kau buat ape nieh ?
Straw         : Ape ? aku maen straw jee
Termenung : Air die kene dekat aku la banggang
Straw         : Rilek la bodoh,air je pun
Termenung :[Dengan muke jem] kau sial la ! basah la baju aku and blah blah blah ~

aku malas dah na tulis
mencarut macam banggang jeee
tension aku dengar
dah la budak perempuan uh baru umur 15
tapi mulut fuyooo
ta reti aku der
aku nan kawan aku geleng geleng kepale je dengar minah tu mencarut
[bajet macam aku ta pernah carut jee ~ haha]
die mencarut paling panjanggggggg je tadi
sampai aku na cepat blah la dari situh sebab ta tahan na dengar
aku pun ade je carut carut nieh
but tade la segempak minah tadi tuh
ape yang aku cube na sampai an
ta baek laa use harsh words nieh
susah if da terbiasa
sebab korang akan sentiasa sebut those words until when when ~
haaa even aku un susa na buang habit nie
but i'll try leyh ~

HAHA
tapi bagus la
ade pengajaran di situh
nanti
my future wife
aku na campak lelabah or cicak mainan kat die
if aku dengar kau mencarut
chirghhh !
aku reject kau weih
-_-
but
if that gurl diam jee and lari dari situh
wuuu jumpe dah my future wife
HAHA
haaa spesis camtuh la yang aku na amik jadi isteri
tade carut carut sume
ti time na mengajar anak anak aku buat homework
tade la harsh words yang terkeluar dari mulut wife aku tuh ~
baru lah anak anak yang aku dan isteri aku hasilkan nanti
semuanya berkualiti berkualiti
seiring dengan Wawasan 2020 yang diilhamkan oleh
Tun Dr Mahathir Muhamad ~
HAHA
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

4 comments:

aNiss :):) said...

gud luck for MUET test :)

Izlan HoiHoi said...

karangan haaa mukadimah tue be4 msk psal mencarut..haha
singgah jap~

Kero Asyraf said...

thnx ouhhh :D

Kero Asyraf said...

haha
alaa merepek merepek je un..