Sunday, April 10, 2011

Malas ~

Yellow !
this is the way how i greet people when on call
:D
phewwww
what a tired day
semalam aku ta update ape ape pun
sebab aku was away from seremban
pergi PD mandi manda sampai HITAM !
and now
aku update pun sebab aku na bagi tawu aku mlas na update blog dah
but only for this week jela
sebab aku akan teramat buzy
dengan exam and stuff
-_-
wish me luck awww :)

rabu kite jumpe ea ?
nanti that day aku update blog
hoohoo
now aku just nak rest
to tired to type anything
and to sleepy to think of anything...
heh tengok
tah hape hape jee care aku tulis
ea la
tulisan orang letih kan
so mane ade mase na susun susun ayat nieh
dah la
aku na tengok BOBOY BOI
comel je biler die change jadi 3 orang
especially yang kilat tuh
i mean yang ade power kilat tuh
comel yang amat kowt ~
macam na bubuh layout citer tuh je dekat lappy nie haaa
but adek aku da bubuh dulu
so nanti jadi macam meniru jee nanti ~
eyh
pehal episode minggu nie macam pelik jee ?
nie bukan 1st Episode ke ?
-_-
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

2 comments:

fatma saqilla said...

oiii boboi boy tu dah lame tayang lahhh.
ni tah episode yg ke berape tahh.
sah noob giler!
hahahahaa

Kero Asyraf said...

budak gemuk nieh
ta bace ayat betul betul
then na kate orang noob -.-
dasar kentut busuk..