Tuesday, April 12, 2011

Jangan Na Kutuk sangat la kan -_-

kui kui kui
aku terpakse amik  lagu dekat Ghucy Music yang aku kutuk kutuk dulu gare gare Music Dumper macam hang jeee, ape ape lagu yang aku pick sume ta loading -.-
mati aku kene kutuk dengan Fatma gemuk tu nanti time die bace entry nie
alaaa nie hal kecemasan
once Music Dumper da oke aku use la bende tu balik
kowt laa
ade jugak terbit rase kekesalan dalam diri aku
ea la
dah kutuk kutuk Ghucy Music
but when dalam kesusahan
gune jugak bende alah tuh -_-
well people make mistake kan
I'm sorry :(

ahaaa
hari nie
aku rase hari paling pelik dalam hidup aku
sebab aku post banyak entry -.-
normally paling banyak un
aku post 2 entry jee
but entah laa
dah jadi 3 lak hari nie including this one
1st entry aku copy cat jee
2nd entry aku kene tagged dengan Fatma tuh,
tuh yang melayan je tuh
and this one
well
memang aku punye idea sendiri la kan
so kire nyer
aku baru post 1 entry la kan ?
kan ?
betul an ?
kire baru 1 la kan ?
kan kan ?
baru 1 kan ?
:D

time aku type entry nie
aku baru je habes tengok Youtube ~
aku gelak gelak kowt tengok Najwa Latif
die buat video aww
memang grrr
ta menahan aku gelak gelak
kelakar habes la bagi aku
even mesej video tu actually
na terangkan bout disloyal
but care die berlakon tuh
aduhhhh
comel je kowt,
aku senyum macam kerang busuk je haa dalam bilik
tengok bende alah tuh ulang ulang kali
cakap banyak pun tade gune kan
korang tengok la link nih
Najwa Anak Pakcik Latif or Najwa Latifah~
aku maen redah jela kan sebab
aku pun ta tawu actually name die yang sebenar ~
tah ape kes
video Youtube bout bende tu tade lak
ingat baru na put haa
but kire oke la kowt ?
sebab aku dah bubuh link tuh
so korang still leyh tengok ~
lepas dah tengok
ti leyh korang join aku gelak gelak tengok video tuh ~
heeeeeeeeeee :D
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: