Sunday, April 3, 2011

giler letih and mengantuk

actually
aku ta tawu la na update or ta my blog hari nie
sebab aku ngantuk sangat sangat dah haa
nie pun tahan ngantuk sebab na tengok citer
How I Met Your Parents
kalau ikut kan hati
aku dah cium cium dah katil aku
peluk peluk sayang aku si bantal
manje manje dengan comforter aku
tunggu ea baby
kejap lagi owang datang :D

maluuu la aku na citer bende nieh
macam mengaibkan aku je -.-
but aku citer jela
and cerita nie is about JANTAN
jantan yang macam betine
i mean pondan -.-
haaaaaaa
aku tengah duduk
dekat perhimpunan
time tu tengah bace yasinn
the aku nampak kelibat manusia sedang berjalan
aku pun pandang la kan
sebab aku tengah tarik nafas
letih kowt bace lelaju
then aku nampak ade sekor budak F5
senyum and lambai ke arah aku
aku pandang la belakang an
kowt kwot die lambai kat kawan die
but tade 1 manusia un
yang balas or pandang mamat tuh
eyh bukan i mean 'GURL' tuh
 then aku mcam euwwwww
die lambai dekat aku ke ?
watehell...
simpang malaikat 44..
I'm Straight ogeh
dah la aku benci golongan camtuh
memang euwww giler giler laa
dah la behave mengalahkan perempuan
cat walk bagai
baju ketat lagi
adoiii
ta menahan aku na tengok...

hati aku berdebar debar jee hari nie
tadi buat practise MUET dekat rumah member
so try la practise speaking
but
aku punye la gabra sampai aku ta dapat na think ape ape
padahal tu practise je un
sampai aku cakap dekat dorang
aku na stop
aku ta na involve dengan dorang nyer discussion
biar aku dengar jee dorang bebel
haaa giler teruk kowt
kalau keep like this
naye kowt hari selase nieh
bukan aku ta boleh cakap
it's just aku terlalu berdebar na cakap even tu practise jee

ape yang paling pelik jadi kat hari nie
aku tawu 1 secret yang
memang aku rase lagi bagus if aku ta tawu langsung
berat kowt beban if na hold a secret
lagi lagi bout orang yang aku selalu jumpe
pelik jee aku rase time dengar rahsia tuh
speechless habes
now aku kene pretend macam aku ta tawu pape
lol
menyusahkan hidup aku jeee sebab aku dah tawu bende alah tu -_-
but if la bende tu betul
i bet there will be a drama
eyh bukan drama
jadi movie terus kwot aku rase ~

and lagi 1
aku dah free
yayyyyyy ~
free dari berhutang janji dekat orang
well aku nie bukan type yang suke mungkir janji
and kalau boleh if aku ade janji ape ape
mesti aku na cepat cepat tunai an
ti tade la rase guilty an ~
tadi aku jumpe S
bagi die hadiah die
yang supposedly aku bagi 21 hari yang lalu
haihh sorry la koz lamat bagi
anda kan tawu saye nie budak yang tiada kenderaan
so hard to travel around..
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

6 comments:

bype (bylapearl) said...

hahahahahahaha :D

Kero Asyraf said...

haha
wuuu budak PMR...

♥sophie♥ said...

lol,, maknyah kew hape ?? haha XD
syok kat awk la uh,, pehh tak menahan.. haha

papepon bepatient ^^

Kero Asyraf said...

haha
aah la kowt
euww giler tengok mamat uh
-_-

Anonymous said...

abg. HAHAHAHAHAHAHAHHA

Kero Asyraf said...

ea adek !