Sunday, April 17, 2011

3 hari je pun ~

sdhvfwef
efwef
wfvwef
asvasdh
utmnjmuiol
uikouhkmnfy
turdhgujb6
eftg5eyh



test test
mate aku agak rabun la na menaip pepetang nieh -.-
hmm
aku rase ralat kowt
semalam aku buat MUET  exam aww
and
aku dah hilang 7 marks camtu camtuh jee ~
aku leka time listening and padah nyer
marks aku hilang la kan
-.-
tapi aku pasrah jela
dah ta boleh na buat ape ape ~
:)

semalam
macam macam jadi
aku keluar makan dengan member
and story la bout MUET
asal boleh kawan aku na bertekak bout MUET
die kate ape yang aku buat tuh
different dengan ape yang kawan die buat
padahal kawan die buat MUET jugak
adoiii
na je aku ketuk kepale die
HAHA
aku terang ape procedure MUET dekat die
but die ingat aku punye MUET different dengan MUET yang kawan die da amik
then die segan je sebab ape yang die terang was actually same je dengan aku
sengal ta sengal
then pergi karaoke ~
later pergi terminal  pulak mengusha enset
and time kat sane
aku ternampak kawan aku tapi die bengong kowt
depan depan mate
die boleh ta nampak aku
adoiiii
sengal budak tuh
dasar kekeningan betul ~
HAHA
malam tuh pulak
pergi makan
ingat na makan kat gerai gerai jee
but kawan aku teringin na mamam KFC
so oke jela kan ~
aku telan air liur je tengok ayam KFC eyh
sedap kowt even aku baru makan 2 hari lepas
-.-
naseb baek la aku dapat tahan nafsu KFC aku
if tak
aku beli dah Cheezy wedges kat situh -.-
huhuhuhuahahah dah kol 12
then ade orang na call aku pulak ~
so aku un on call la dengan minah tuh
borak 2 jam kowt
haha
and die story la bout masalah die
and
memang aku truly simpati la dengan die
bagi aku die baek
but pakwe die ta reti jage an
tak reti nak hargai
dah la minah tu bagi die second chance but still ta na appreciate -.-
so memang ta leyh na buat ape la kan
die is like giler terseksa kowt dengan pakwe die
so aku suggest
clash jela camtuh
then die pun cakap bende alah tuh dekat pakwe die
now dorang da clash
well aku bukan nyer suke suke suruh dorang clash
sebab based on her story,memang patut la die mintak clash
that gurl dah memang cukup terseksa kowt
kire oke la sebab that gurl dapat tahan agak lame jugak dengan mamat tuh
but every people ade limit nyer
if da manjang kene marah,gado and stuff
kapel ape camtuh

uni nie memang betul betul ke na buat bende alah tuh ?
ke saje saje gegedik cakap camtuh ?
if na buat betul betul then anda memang sengal la
mahal kowt if na buat betul betul
ke uni na jumpe sedare kat sane ?
so gegedik pancing using that words -.-

today aku ta buat ape ape pun selaen melayan utube ~
aku boleh jee na update blog semalam
but aku kemalasan ~
memang malas giler giler la
esok
aku pergi kem !
woooooo
pergi selame 3 hari tuh ~
and pergi pulak time hari sekolah
HOHO
heh boleh jumpe Fatin Umairah esok ~
adoiii
tadi die IM aku cakap aku sombong
lol mane ade leyh ~
siyes memang ta perasan time tuh
die amik MUET dekat school aku
but die wear baju school an
so mane la aku na perasan ~
sebab aku ta pernah nampak die wear baju kurung so memang la ta tawu camne roman eyh if die tengah baju kurung ~

so nanti
lagi 3 hari
aku update la blog aku nie ea ~
tu pun if aku still bernafas la
untuk duduk depan lappy nieh
and menaip.
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)