Tuesday, March 8, 2011

Rating Viewer ~

-__-
aku bace dekat 2 post blog nieh
care care nak naikkan viewer blog
ialah dengan post entry banyak banyak kali dalam 1 hari
aku macam errrrrrrrr
susah kowt
sebab aku ta suke tulis bende tanpa sebab
nampak sangat nanti macam desperate nak naikkan viewer blog.
and aku nieh
agak kurang arif
if na post entry bout hal hal sekarang ~
like opinion bout camera and stuff
memang la aku fail habis
and care penulisan aku
agak kurang matang if na di compared an dengan penulisan blogger yang laen.
heh pernah dengar FaceBlog ta ?
aku usha je ape dorang buat but
aku still ta paham dengan care dorang dorang
[bukan aku tak paham tapi sesaje buat buat ta paham]
nampak kowt yang dorang nieh tiru facebook
FB = Facebook
FB = FaceBlog
and same je tuh
FB jugak
alasan dorang na rapatkan hubungan sesame blogger
bagi aku oke jeee yang bout rapatkan hubungan tuh ~
but jangan la tiru dengan bubuh name FaceBlog
nampak giler jelas kowt.
-_-
tulis la BloggerCrew ke
so tade la nampak macam meniru en
heh aku tulis tulis bende nieh
if bebudak FB nampak aku
for sure kene hentam kowt
HAHA
but ini opinion peribadi aku.
naseb baek la FB aku yang betul betul tuh
aku dah deactivate ~
so taleyh la na marah marah aku sangat nanti
heh ~

whoa
whoaaa
whoaaaaa
whoaaaaaa
see aku dah tade idea na tulis dah
ini semua cerita kat tb 3 la nieh
kacaw konsentrasi aku
mamamamam

sambung semalam punye cerita la
aku pergi tengok wayang
cerita I am Number Four
perghhh gempak giler kowt
na nages aku tengok
dorang nyer fighting scene giler howt
1st movie untuk tahun nie yang aku rase gempak habes
Well poyo je mamat nie kan :p

Nie title wayang yang aku tengok tuh ~
ne  tawu korang ta tawu eje
I am Number Four en :p
Nie time dorang nak lari dari polis ~
"heh,tangan aku ade kaler kaler ~"
Awek eyh comel kowt :)
CHIRGHHH !!!
mamat ade power rangers nyer skill -__-
na tawu ape die
gi la tengok sane dekat wayang ~

but ade lagi 3 movie yang dalam list untuk aku tatap tahun nie
Rango,
Hikayat Merong Mahawangsa [well aku amik sejarah en,so na tengok ade kaitan sikit sikit or tak]
and last sekali
Harry Potter
memang aku tengok semua cerita Harry Potter
but time Harry Potter and The Prisoner of The Azkaban baru aku tengok dekat wayang
cerita cerita sebelum tuh
aku tengok dekat  CD's jew ~
and for sure
aku sedih la kan
sebab nie last nyer episode
lepas nie dah tade dah
aku na kumpul dwet ribu ribu
pergi beli DVD HP yang full set
haha !
paling impian kanak kanak jewww
but dah aku suke kat cerita HP so na buat camne an..

fuyooo suck habes exam aku tahun nieh
T_T
pointer aku 2.7 je
aku macam alaaaa
ape ini semua -_-
agak tension la di situh
tape tape
second exam
aku na dapat 3.00 above
i try leyh
betul la cakap ayah aku
aku nie bukan mengong benar
cume ade satu perasaan yang aku ta dapat na pisah an dari diri aku je
MALAS, susah aku na buang perasaan aku yang 1 nieh ~
sniff sniff*
good bye la MALAS,
aku dah ta cinta dekat kaw dah
kaw banyak menyusah en diri aku T_T
sniff sniff*
kite clash !
HAHA

aku suke dengar bebelan mak ayah aku
tegur aku suruh bace buku,buat nota,buat homework and stuff
ade sekali tuh
aku nak mandi aww
dah bukak lampu dah pun
before nak masuk tuh
ayah aku bebel bebel la cerita pasal study
aku yang nak mandi nie cancel dulu niat aku
aku tutup lampu bilik air
aku amik bantal
aku baring depan ayah aku
dengar die ceramah
then aku senyum senyum
heyy bukan aku na kurang ajar dengan buat camtuh
its just entah,aku suke dengar orang bebel dekat aku
especially our parents kan
and semalam
my parents almost excident kowt
dekat jalan labu
jalan lame la
time on the way balik dari Salak Tinggi menghantar along aku and anak buah tersayang aku ~
dorang kire memang Tuhan sayang lagi
memang naseb baek ayah aku ta bawak kereta lelaju macam yang die selalu bawak
ade 1 kereta cube overtake kereta yang laen
but die bengong gi potong kat corner,
ayah aku yang ta tawu pape nieh
memang fortune giler sempat ngelak
if tak
arwah dah kowt dorang
sebab mama aku cakap ayat camnie
"kalau tadi ta dapat mengelak
abang tak dapat jumpe ayah dengan mama dah."
jangan la camtuh
aku belum bersedia untuk saat tuh lagi :(

He wonder
How to get rid his lazyness habit
Then he came out with a solution
That is to deactivate his account
But now he unsure,
Is that the best thing to do ?
There is a Malay phrase
"Cuba dulu baru tahu"
Trying is better then Nothing.
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

2 comments:

fatma saqilla said...

sebok err tiru unnie nye post~

Kero Asyraf said...

heyho gemukkkk
mane ade larh
accidently larh
-_-
tengok post uni tetibe ade IANF jugak
then tak kan na delete my post ~