Thursday, March 31, 2011

KOREA !

untuk pengetahuan korang
time aku tengah tulis entry nie
ayah aku ade kat depan mate aku tengah tatap muke hakuu
alaaa ayh jap jee
abg na tulis then abg masuk la bilik study
plan yang ayah bagi tdi actually da lme da pikir but na buat nyer jee yang err fail sikit ~
:D
but dont worry larh
i try ea buat..

ouhh adek aku sayang
kau pergi tampal ape dosa paper if ta solat dekat bilik aku ea?
patut la time aku balik sekolah tadi kau excited je maen lari lari dari aku
ade buat something ruper nyer
but oke la sebab bende tu bagus
peringatan an
pluss aku nie solat tade la full sangat
if na compared dengan kengkorang dekat luar sane tuh
for sure korang full habes an :)

ouhh yaaa
tadi ade jamuan kelas
well segan je aku tadi
sebab kene bawak kek and 2 botol air
lol pehal aku bawak lebeyh dari kengkorang ?
mcam tak acii jee
ea la kawan aku pling banyak un bawak 3 botol air which is 1 tangan je bwak
aku sampai 2 tangan na bawak -_-
dah la bebudak lower sume pandang pandang time aku bawak kek uh masuk sekolah
alasan  aku kene bawak kek pergi sekolah sebab aku pergi sekolah naek kereta
aku rase aku accept jela sebab dorang mostly naek motor
[padahal ade je yang bawak kete or pergi naek kereta]
but as a good Ketua Tingkatan
aku bawak jela haihh
jamuan start pukul 12.30 actually
and ade 9 cikgu received our invitation

ade nasi goreng
ade bee hun
ade karipap
ade bahulu
ade kek of course
ade cikedis
ade keropok tapi ta bukak koz entah,aku pun ta tawu why bebudak ta bukak bende alah uh
ade air gas,macam macam jenis ade,macam kitorang na bukak gerai time hari kantin lak tadi sebab memacam perasa ade

but alaaaaa 2 cikgu ta datang,
eyh bukan 3 cikgu ta datang
masing masing ade hal laen :(
cikgu sejarah aku,Ustaz Nasir dah excited asyik tanye aku
niee biler na start nieh ?
haha
sabar la cikgu :D
then agak agak dah ramai da cikgu yang datang
event pun start laa
nyanyi lagu tu of koz la kan
and snap snap pic..
cikgu pun bagi review bagus la
kate makanan sume sedap sedap
plus siap mengajuk kitorang lagi
jamuan tadi tu buat koz na sambut burfday 5 ekor bebudak kelas aku
dari burfday bulan 1 - 3
so sekalikan la kan
then cikgu usik la cakap
'nie boleh buat lagi nieh'
then cikgu tengok list name burfday dekat belakang kelas
die kire kire name budak
then cakap lagi
'haaa nanti bulan 8 or 7 buat la lagi,ti na puasa ta sempat na makan~'
aku nan bebudak kelas gegelak jela an
makan free sape ta suke kan
HAHA
tengok la camne ea cikgu..

sebenarnya
ta boleh kowt buat jamuan tadi
sebab ganggu P@P
if orang pejabat tawu
haaaa abes la kitorang
but since Ustaz Nasir penyelaras tingkatan 6 un ade sekali
so kire oke la kowt
ea la ade back up besar annn ~ wuuuuuu

event tadi pukul 1.20 dah abis dah but ade la tinggal baki baki makanan
so jemput la bebudak kelas sebelah and bebudak yang berdekatan datang makan ~
nyumnyumnyum licin kowt dorang makan haha
yang aku lak
tadi ade mesyuarat MPP
aku ahli Biro Sukan
so berbincang la kitorang dekat kelas aku sebab alang alang ade food
besh la sikit an na cakap cakap
ingat pukul 2 dah abes meeting but penyudah nyer kol 2.30 baru abis
HAHA !
mati la korang bebudak lower 6 nanti
padan muke !
aku dah set activity yang giler menyusahkan korang nanti
biar korang penat giler time uh ~
haha aku nie ahli bese jee
but aku acting macam Ketua Biro je tadi -_-
Aida harap kau ta terase la tadi ea ~
:D

ouh hahha
mesti korang tension an ?
tajuk aku tade kaitan langsung dengan ape yang aku bebel
-_-
well camnie
semalam aku macam dah terniat
alaa bukan ape un
aku rase kan
aku kan
nak kan
nyanyi kan
lagu korea time burfday aku
haha
sape 1st 3 people yang bagi wishes paling gempak dekat aku
ti aku call then sing la lagu korea
aku try nyanyi current song dekat my blog jela
nie un da giler susah da kowt na sing
haha if ta sedap time aku sing
3 ekor yang unlucky tu cume perlu end call
then off fon
ti tade la aku call lagi :P
jangan la na cakap aku punce hari hujan time 24/06/11 nie nanti
sebab hujan tu rahmat aww
plus maybe tu hujan sebab pencemaran global
so memang tiada kaitan langsung dengan nyanyian aku nanti
HAHA !
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

6 comments:

Uptown Lady said...

hihih..nak nyanyi lagu korea ni? boleh ke? terbelit pulak lidah tu kang.. =P

fatma saqilla said...

ehh, i think much more better ko nyanyi lagu kat blog uni tuh. lagi senag giler kot.

kAmi dAn mEreKa!! said...

nak nyanyi lagu korea, jangan ade bunyi jepun da la, hehe

Kero Asyraf said...

haha
lidah berbelit ?
itu bukan normal thing ke time nyanyi lagu korea ~

Kero Asyraf said...

jepun sore kasar
senang na beze an ~
:D
harap harap tade bunyi sore jepun la nanti time sing ~

Kero Asyraf said...

watehell ?
ta sedap langsung lagu tuh
bhahaha