Sunday, March 20, 2011

Kenape Macam Ini ?

haaaaaa
1st of all ~
chiarghhhh
haha
aku terlalu excited sampai aku tetibe terpikir bout ultraman ~
so aku upload leyh this pic
welll
great thing happen macam giler kowt dekat aku lately
makan KFC sampai kenyang giler
then makan eskrim paling banyak tanpa ade orang halang ~
dapat lagi pencuci muke
lol dah dekat 19 baru na pakai those stuff
tu pun sebab jerawat haa -.-
if tak haram la aku na pakai ~
much more gempak is
dapat online selame 3 hari tu pun atas jase baek uni bagi aku password FB
then kaching*
dapat header baru which is aku ta pernah na try try design un before nieh
sebab ta reti na buat
and again uni jugak la tolong buat
baek budak nieh
mintak upah sikit je kat aku
die mintak spicymaciken,macflurry and happy meal ~
[padahal banyak uh -.-]
mintak toys sebab die kate die need it badly
well budak budak kan so aku paham la
HAHA
but for sure
die tak kan makan spicy ciken maxdeluxe tuh
die perut budak budak
ne leyh mamam banyak banyak nieh
ti muntah en ~
but aku nie bukan spesis berkire sangat
so akan ku bagi minah tu segale gale yang die ask ~

kenape manusia sekarang kurang ajar ha ?
if tengok orang cacat or susah
bukan nyer rase simpati
much worse dorang kutuk kutuk lagi
haih heartless giler korang nieh
lets say korang ade kawan yang jonggang
cube korang tengok life die
for sure akan ade orang yang akan kutuk die
cakap jonggang jonggang ~
weih mean giler kowt aku rase
and lagi pain if
kengkawan die jugak yang cakap camtuh
menusuk kalbu lol,siyes
kawan, tempat die mengadu
berpaling tadah and turut cakap camtuh
saaddd kowt :(
heh aku cakap cakap nieh
bukan na cakap gigi aku jonggang ea
aku just na try sampai an why people these day acting like shit
and aku ade jee pengalaman
dengan sorang kawan aku nieh ~
bukan nye dia nak lahir macam tuh but
dah Tuhan jadikan dia camtuh
siapa korang na judge die ?
kutuk kutuk sume
die ade haty,manusia jugak,same like korang
at least respect la die...
ti if kene balik dekat anak anak korang
baru tawu,
time tuh baru la na nyesal an kutuk kutuk orang sume..

aku cukup menyampah tengok bebudak pakai tudung tapi ta wear it properly
macam shit jeee
serupe je korang ta yah kai tudung a.k.a shawl tuh ~
same je kowt,tade beze if korang wear or tak..
i mean ea tudung tutup aurat but mesti ade jeee spesis spesis yang
akan tayang dada ke,pakai baju short sleaves ke
euwwww
ta comel la awak
pakai la dress betul betul
and nanti maybe saya  akan mintak no phone awak ~
sebab awak punye dress buat saye rase tertarik giler ~
kita mesej mesej 2 bulan ~
then kite kapel ea awak ?
HAHA
paling aku ta kan cakap saya awak la dengan gurl
kau aku sudah :p
cool kowt if dapat see a gurl yang lengkap pakej ~
sejuk je mate mandang ~

pernah rase cinta pandangan pertama ark ?
aku jarang je rasa
but lately
macam selalu je rasa
-.-
haha
like usual keluar la hang out kat mall ~
then kawan aku si najib
asyik mention ade 1 kereta kancil
and ade sorang awek lam kereta tuh
and die bebel bebel la cakap gurl tu untuk aku
aku gelak gelak je sebab
bagi aku la macam ta mungkin jee ~
na gurl ngam ngam macam yang aku dream so lagi la ta mungkin an
tapi if ade wuuuuu cool la kau kero !
mesti lame je kitorang nyer relationship
which is aku rase ta mungkin terjadi
HAHA...

babe,
aku nie seorang yang matang aww
maybe muke aku tak matang but
in giving advise
haaa ea aku matang ~
im a good listener
and also a good adviser too ~
but why aku fail na advise an diri aku suruh belajar ea -.-
susah jeee
ea aku sedar aku nie pemalas
memang sedar la but still
aku ta buat pape
haihhh
impian besar
na beli M3,buat usaha tade un tade gune jugak an..
wake up la wahai Asyraf ~

I'm happy with my current life
Nothing more or less
Everything just perfect
Just waiting for her
To come and knocking my door
Door of Love I guess
Around 2 years,
I bet I'll  gonna see you around sayang
May that day be the happiest day ever 
:)






























Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

2 comments:

Nurul Hanis bt Khazali said...

teeetttttt~~ ehem ehem. perenggan kedua kau tu buat aku terharu plak. ahaha. :D

Kero Asyraf said...

haha
:0