Sunday, March 20, 2011

jangan bagi aku those .......

haha
kelakar je
aku tengah try try buat something la kat my fb
tu yang aku manjang tulis test test uh ~
and sebab aku na try something nie jugak la
aku activate an balik FB aku tuh
if tak memang aku ta mintak passowrd dekat uni ~
haaaaa
tadi aku tengok ade 4 orang tengah usha my blog
gahaha macam sengal je kene maen -.-
well sorry leyh ~
heeeeeee

hehh
hari nie aku na citer bout
hmmm
things that i afraid
afraid the most i guess
aku kan
giler giler takut spider aww
giler takut la
sebab aku ade kes time childhood aku ~
that time
aku balik kampung
so jumpe la sedare mara sume
dalam kepale otak aku just ade 1 thing je yang kept maen maen in my head
what is it ?
maen maen la ape lagi
ea la dah ramai ramai ade
tak kan na duduk diam bace buku la an,
so decide la na maen kejar kejar
memang favourite aku la time tuh untuk maen kejar kejar
[well dekat KL aku rank no 2 top runner dekat taman aku aww HUH :p]
syarat die senang je
if na 'chop'
kene lari towards tree then hold it
then tade pape la yang jadi dekat person yang hold tree tuh
aku punye la suke
lari lari sane lari lari sini ~
then aku dah letih aku hold la tree
coconut tree ~
hehhh
macam sengal je panggil coconut tree
panggil pokok kelape sudah la kan
haa aku pegang la pokok kelape uh ~
then aku hold la dekat 2 minit
then aku tergerak na pandang pokok tuh
and guess what
aku nampak ade bende gerak gerak
in slow motion je bende tuh
mangai !!
bende tuh was actually a spider
aku glurpppp*
besar giler kowt !!
dah la kaler exactly macam kaler skin pokok kelape -.-
same size ngan tapak tangan aku lak time tuh
heh same size ke ?
much bigger la if ta silap
memang aku cuak giler la time tuh
peluh peluh jeee that time
bukan peluh sebab lari
but peluh sebab spider tuh ~~
freaking giler larh
but i was lucky la kan that thing ta wat pape
memang betul betul sebelah tapak tangan aku
and lagi lucky sebab aku ta picit bende tuh
if tak
nauzubillah
for sure dah ke hospital dah -.-

haaaaa
na tawu ape habit yang aku giler sengal ta ?
aku suke makan
well semua orang suke makan je kan
aku suke makan maggie awww
but aku ta suke basuh spoon or fork
nanti aku leave je bende tu dekat sink
aku oke je basuh mangkuk sume
but sampai those 2 stuff
aku akan tutup mate then chaw
HAHA
tak tawu la kenape
maybe sebab leceh kowt na basuh those 2 stuff
-.-
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: