Tuesday, March 22, 2011

DIAM !

kau diam !
kau jangan cakap pape
diam jeeee ~
alaaaa
kan aku  dah cakap jangan cakap pape lagi sengal !
diam jela !
please diam ?
:(
sniff sniff*

abaikan ape aku tulis kat atas
heh haaaa
err aku kan giler penakut dekat spider en,
baru aku tawu
if takut spider we called it
arachnophobia
aku rase itu takut haiwan berkaki 8 kowt if na terang in details
haaa
kengkawan
jangan campak sebarang spider dekat aku ea
if tak sumpah aku lari dulu
then aku datang balik bawak hammer ketuk ketuk kepale korang !
even if spider tipu tipu un
aku ketuk jugak, tak kire..
sape suruh wat aku takut en -_-
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

2 comments:

fatma saqilla said...

yang kecik comel comel tu pun takut jugak ker..?
hahhha

Kero Asyraf said...

i dont want any of those.