Monday, March 14, 2011

Comel,Sayang, and Kapel ~

kenape kau comel ?
kalau comel sikit aku tak kisah lagi
but ni comel giler
camne kau buat haa ?
cube cerita skit
ape sebab kau comel ?
geram seyh aku tengok
manjang buat muke kiut je depan aku
-.-
grrrr
haha !
macam tak aci je sebab kau comel
but oke la kan
sebab ade jugak kawan aku yang diantara eyh comel comel ~
contoh eyh macam kau ~
hoho.

tutup cerita pasal comel
jum talk bout sayang lak
kenape nowdays
aku rase la kan
perasaan sayang tu macam murah je ?
lelaki A kenal wanita B
kenal lets say 2 bulan
then lelaki A lamar wanita B
ajak berkapel
and wanita B bersetuju
heh
camtuh punye senang dapat dah usha that gurl ?
macam hape jeee
tade thrill langsung ~
yang kawan aku lagi la sengal
ade budak add die dekat Fb
baru sejam kenal
budak tu propose die mintak jadi abang angkat
kawan aku pun sengal
pergi terima
tah berape ribu juta adek angkat die ade un
aku tak pernah tawu
then siap bagi no fon lagi -.-
durhhh
murah nyer sayang kau.
haaaa
kan bagus lelaki zaman sekarang nie macam zaman era 70 - 80 an dulu
which is dorang nie tak pandang sangat dekat perempuan
not saying they are gay but
dorang tawu bile sampai mase nyer
akan hadir seorang wanita yang akan menyanyangi dorang sepenuh jiwa dan raga ~

kapel ?
errr sudah setahun lebeyh saye meninggalkan nyer
ade je niat na kapel
but time aku dah masuk U la ~
sebab
aku mlas na ape tuh
kapel memaen
memang not my type langsung la kapel memaen nieh
tambah tambah if kapel sengal
sengal yang macam
ea dorang kapel
but time tengah kapel uh dah lebeyh 10 kali dorang kapel and clash
kapel hape macam tuh ?
naseb baek la dorang baru kapel en
if dorang dah kahwin ?
haa na maen cerai cerai la ea ?
talak 1,talak 2,talak 3 !
then amik kau !
ta dapat kawin dah ~
kene tunggu gurl tuh kahwin dengan orang laen
then kene tunggu die cerai
baru leyh kahwin balik dengan that gurl -.-
sungguh menyusahkan jeee
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: