Friday, March 25, 2011

Bluetooth LOL !

haihhh
aduhhh
semenjak lappy nie reformat hari tuh
macam mengong jee
sebab dah tade bluetooth
aku dah la na upload macam macam bende then na transfer ke fon
but tettt
segale gale nyer tertangguh gare gare tade bluetooth -.-
menyusahkan giler...
dah la aku na type something
i mean na post something
but like as we all know
bluetooth kan tade so na transfer ape jadah haram nyer kan -_-

laggiiii
haa aku currently tengah duduk sensorang dekat rumah
until hari ahad
my parents away until hari ahad
freedom ?
well tu of koz la but aku da ta heran sangat dah un
maybe sebab dah selalu keluar
if na kuar un
maybe gi makan jela
lapaaar seyh..
kawan aku gi takut an aku
cakap 'eiii ta takut ke?'
then mention ghost and stuff
 karang aku lempang jugak
jangan la cakap bende bende tuh lol -.-
lemah sikit jantung aku mendengar nyer ~

tadi ade seminar MUET dekat seri pagi
kinda boring kowt
ade 3 school je involve
SMK Seri Ampangan,SM Syeikh Haji Ahmad a.k.a Petra Makmur
and of coz' tuan rumah la kan
school Seri Pagi..
haha
tapi kinda cool kowt
bukan cool bout seminar
but cool sebab
budak Petra pergi sane naek van
but bebudak Ampangan gi sane naek
haha naek ape ?
naek kenderaan sendiri
our own transport
tadi kire kire ade la 5 motor and around 8 car
semua bebudak form 6 yang bawak
haha
if orang laen pandang
mesti fikir macam kitorang tengah konvoi reramai monteng sekolah
HAHA
ea la pukul 8 pagi still merayau rayau en..
despite seminar yang agak boring
aku still salute la dekat sekolah Seri Pagi
lawa school dorang nyer facilities
memang 5 stars la kan if na compared dengan sekolah Ampangan yang banyak old stuff tuh
ea la sekolah Ampangan dah berusia 100+
so memang la most of its facilities,
facilities lame..
and if na compared dengan Seri Pagi
bagi aku ta adil la
sebab aku rase
sekolah Seri Pagi tuh baru around 40 years je kowt umur eyh..
so boleh la korang bina memacam ~

blogwalking ?
aku suke je buat but ta berape suke sangat na follow la
jarang la if ade blog yang dapat perhatian aku
blog abg Ben tu un aku ta follow
bukan na kate aku sombong but aku ta interest dengan die punye entry
so na buat camne en
and mostly la kan
time aku blogwalking
akan aku jumpe la a few blog
yang follower nyer berlambak giler
like 600 camtuh
ramai kowt
aku tengok she/he recent post
na kate bagi review bout something
tade pun
na kate bagi tips untuk something
pun tade
so ape yang menarik nyer ?
ouhh yaa
die macam aku
bebel bebel tentang ape yang berlaku dekat diri die and her/he surrounding
but perghhh
die punye follower darab 10 aku punye kowt -.-
tak aci jeee ~ :(
haha...
well everyone have their own method kan untuk naek kan traffic blog
so maybe lagi banyak follower lagi banyak la orang view entry nyer an..
and ade jugak a few blog
yang viewer nyer around 3 k je but follower 300+
so macam ta betul kowt hipotesis aku tuh ~
yang berkate kan
lagi banyak follower,lagi banyak viewer = rating blog naek..
sebab blog aku even ade 58 je follower
viewer nyer pun 5 k
so macam entah
cacat kowt aku rase..
and aku giler tension if na bukak blog
yang lame giler loading
tah hape hape jee owner eyh
bubuh macam macam
sampai loading giler kau punye blog
kowt ea na bubuh iklan
bubuh la sikit sikit je
nie tak
na bukak blog kau jee dah kene tunggu 20 sec
haihhh -.-
penyudah nyer
aku ta suke na lawat blog yang loading giler if na bukak..

raja mana kau ?
aku na install bluetooth
need it badly
then baru aku  dapat bahagia untuk hari hari yang akan datang ~
HAHA..
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: