Sunday, March 6, 2011

bertunang la korang :p


wuarghhh
giler ngantuk
tengok jam dah pukul 11 lebey da haa
esok sekolah -_-

heh 
semalam aku attend majlis engagement sedare aku
entah berape umur nya
aku pun kurang pasti la
around 24 25 kowt aku rase
well semalam sabtu end
for sure la malam jumaat tuh aku tidow lambat
so aku pun bangun la lambat hari sabtu uh
then ayah aku kejut
die suruh aku pergi mandi cepat 
umah sedare aku yang engaged uh ade bace yasin
so aku pun macam dah pelik da la
tunang bace yasin ?
tambah tambah dengan mamai mamai lagi
mandi then terus gi sane
baru sampai sane aku dah kene tolong angkat air
aduhh jem je aku 
tawu kene tolong tade aku kai baju kaler putih
but hoho naseb baek la baju aku ta kotor sume ~
makan makan sambil tunggu rombongan lelaki 
durhhh lame kowt
then haha
aku buat keje lagi
tolong cuci pinggan dengan ape tuh haa
lap cawan
oke la senang je keje eyh
and lagi sekali
naseb baek baju aku ta kotor
HAHA !

around pukul 2
rombongan lelaki sampai ~
perghh gempak kowt
ade 3 kereta mewah gtuh
yang aku nampak la
ade 2 Alphard and ade 1 BMW X6
aku macammm 'whoaaaaaa'
kaye kowt 
mahal uh kete kete uh
blah blah blah
dorang dah prepared and start gerak na tuju rumah sedare aku nieh
then ade 1 gurl nieh
die ta silap aku la
umur die 15
but muke die aduhh macam umur 20 kowt
takut aku but memandang an itu not the 1st time aku tengok muke die
so agak biasa jela
baru sampai situh, belum masuk un lagi khemah 
aku tengok budak umur 15 uh pandang aku semacam
-_-
aduhh jangan la pandang aku
tawu la muke ko macam umur 20
LOL  haha :p
then dorang buat sesi bergambar sume
but aku ta join sangat
lagi besh aku jage anak buah aku si mia uh
comel je budak tuh
bawak die gi majlis tuh
curi tumpuan giler giler kowt
sume makcik makcik and sedare aku na cubit cubit pipi budak tuh ~
but heyy, itu majlis tunang la wahai mia
bukan majlis mencubit cubit pipi ekaw ~
hehe :)

pagi tadi aku terjage
si mia la kejut
ayah aku masuk bilik aku bawak mia 
then bubuh budak tuh sebelah  aku
mia tuh pulak sengal je
die gi cium nyer pipi aku
ayah aku gelak gelak la
aku yang baru bangun nie mamai je,blurr

petang tadi aku gi tengok wayang
then seat aku kene rampas

End of story.




Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

2 comments:

Anonymous said...

wooo untunglah ada anak buah :)HAHA

Kero Asyraf said...

waaa untung larh anak buah comel :) hoho