Friday, February 25, 2011

tak tertahan.

heh
ape kenape la ade gay kat lam dunia nie
aku kurang faham kenape dorang ade nafsu songsang towards male
durhhh
tengok muke shuib tadi
aduhhhh
na muntah kowt
dengan cat walk eh lagi
-_-
stok kena pukul je mamat tuh
geli kowttt
yang penting
die nyer gurlish style beat most of the gurl.
speechless giler aku dengan budak tuh.

semalam beriya la aku pergi call najib
na pinjam songkok
sebab hari nie na kene pakai
tengok tengok beratur kat tempat laen
bukan tempat usually budak form 6 beratur
so cikgu tuh ta nampak la aku pakai songkok hari nie
aku macam haihhh
time aku dah pakai
time tu la ko ta nak tengok aku -_-
banyak kali kowt aku kene warning
but ape na buat
aku degil en,dah kene last warning
baru la aku pakai ~
heeeeee

haha
kelakar bile aku teringat hal semalam
aku pergi la mcd
si najib budak giler mcd
na makan bigmac
sampai sane ade megamac
lagi giler budak tuh
seronok die makan
aku just makan ape tuh err haaa alaa aaa haa maciken
dwet kureng kowt na order set
so aku order ala - carte
time kat situh 
ade la satu family nieh
ayah eyh age lam 37 kowt
mak eyh age 34 gtuh
anak 2 orang
time tengah order
si mak nie
pandang kitorang
kitorang tu refers kepade aku,rajing and najib
rajing tengah maen i-phone 
so si mak tu pandang la
mesti die tengah pikir
'kaye mak ayah bebudak 3 ekor nie'
ea la ade i- phones en
padahal aku nan rajing fon bese je
tengah sedap sedap makan
mak nie pandang table kitorang
2 ekor uh ta pasan
aku je yang pasan
banyak kali die pandang
nak ape un aku ta tawu la kan -_-
so agak pelik la di situh
maybe die mengidam i-phone kowt but laki die ta na buy ~

now guess what
bebudak SMKSA tengah sebok borak im kat group SMKSA
aku macam haduhhh, nak je kuar group
but fikir yang aku still budak sekolah
so ...... tahan jela
nie dorang tengah sebuk maen meng'spelling spelling
'unresonable' la
'is that a word' la
but oke la kan
ade usaha na improve BI -.-

aku tertarik kowt dengan post oh media last 2 day or 3 days
tajuk die pasal KAWAN SEJATI

defination die
--> kawan yang sanggup membantu seorang kawan yang berada dalam kesusahan atau masalah , namun apabila masalah tersebut hilang, KAWAN SEJATI ini akan dilupakan.

honestly aku pon pena rase macam nie, dah penat tolong someone bukannyer die akan ingat un jase aku
berkire lagi lepas tuh ade la. niat hati nie bukan nyer na mintak rewards and stuff but just hoping untuk dapat perhargaan an.
sikit pon jadi la
cakap je 'thanx' pon oke la kan
at least orang yang tolong die tuh tawu
yang die dihargai,
pergi la cari kawan korang time korang susah
tengok la berape kerat je yang ade time tuh
yang sanggup na tolong ko time tuh.
lagi pon lately ramai member member aku tulis regarding this dekat blog dorang
aku dah lame na tulis but cume tade mase sangat
and kebetulan hari nie banyak mase so hehe :)

aku tak mengerti betul larhh
balik kampung
makcik makcik aku selalu cakap 
'nie kat sekolah mesti ramai awek nieh'
akak sedare aku nyer ayat lak
'hensem, awek mane ?' 
bebudak yang dekat sekolah lak
'ko muke player mesti ramai awek ~'
cikgu aku lak cakap
'asyraf,kamu jangan bercinta time sekolah'
nie la antare ayat ayat yang dorang tnye if jumpe aku
aku just senyum senyum jela kan
time dorang cakap camtuh
kunk aku cakap ade awek
naye je nanti sebab mesti dorang na korek sape minah tuh
conclusion nyer
aku dah almost setahun dan 6 bulan menyingle ~
and im proud of it :)
try la buat -_-
tengok berape lame korang leyh single :P
susah kowt aha..
tunggu la aku ade kereta
time tuh jengjengjeng*
baru la life aku betul betul bermula ~
patut kate dah kerja baru life bermula
but watehell
sesuke haty aku la en
bukan nyer name pffft korang korang tu ~




Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)