Saturday, February 26, 2011

Petunjuk tentang dia, :(

hmm
its been a while since we last mesej
tu pun kalau you still ingat dekat aku la kan
ea la you kan howt
ramai orang kejar
ke sane, ke sini
mane mane un ade je guys yang pandang
aku ?
im just an ordinary guy
tiada harta
tiada bakat istimewa
tiada IQ yang tinggi
tiada ape ape achievement yang menarik
just a guy without anything special thing or experience to tell others

semalam
aku mimpi bout you
mimpi bout
i went to see you
you work at where,i didn't remember la kan
that time, you with wawa
both talking and laughing
and then i came
you did see me but you pretend like i wasn't there
i stand right in front of you but still
you didn't talk to me,not even a glanced
i wonder la kan then your phone ringing
you answer dengan penuh riang nyer
gelak gelak
then 3 minit later
there's a car came by
a good looking guy inside that car
he picked both you and wawa
and left me there
aku macam .....

sebelum niee
banyak kali je aku rase marah dekat you
ape reason na mara ?
lets kept it secret
and every time i na marah,
i keep it silent
yela kite kan dah tade pape
kerje ea aku paham
so buzy la kan
sampai mesej pon jarang jarang sangat
don't you notice ?
dari f4 until now,you asyik buzy je manjang
na kate SPM
its already over kan.
and i ade je thought nak delete or block you from my FB list
but i just don't have the guts to do it.
treat aku macam entah la
ta tawu aku na define cam mne.

every time i remember bout you
i try to do things that can distract me
and was hoping i won't remember anything bout you
and aku selalu je doa kan kat Tuhan
mintak mintak hati aku nie dibersihkan
at least boleh kurang kan ke fikir pasal die
and hasil nyer
aku dapat mimpi tuh
aku rase
tu petunjuk yang aku yakin
minta aku jangan think bout her anymore

bulan mac nie
kire nyer sudah
1 tahun dan 6 bulan aku single.
dan 10 mac nie burfday anda kan ?
aku dah prepared 2 hadiah
and that maybe hadiah last dari aku
2 hadiah sebab tahun lepas you didn't receive anthing present kan from me.

nanti around 10 mac
aku mesej you ea
na bagi your present .

and i thought na include kan note
but was thinking yang my hand writing so suck
takut you ta dapat bace
so i just type it here.

kalau ada jodoh, ada la.
after that dreamed
sudah jelas kowt yang kite nie da finished
totally finished
bukan nye aku ta na cube dekat kembali dekat you
but its you who the that one that didn't give me the chance
so memang ta boleh na buat ape la kan
hope anda bahagia larh dengan whoever pun
and kalau ade pape masalah
please jangan mesej no phone aku
time you ade masalah dengan aan,ea aku ade untuk you
time you ade masalah dengan zaki pon,ea aku ade di sisi you
and after semua dah oke
you just left me
aku terase kowt.
i tried to do thing that gonna make you happy and stuff
but i guess it still wasn't enough kan.
'ala kita ini kapel je pun,bukannya ada pape'
ayat nie
you pernah tulis untuk aku
when we used to date
which is 2 years back
from that moment
aku sedar yang you nie ta serius pun dengan aku.
what i can said is
you  are the best damn thing that ever happen in my life
:)

Memories will always remains memories
Doesn't matter how hard you tried to get it back
Your just can't get it
Because it already made for you to be thought and remembered 
Until the very last breath.
I was loving you S
And i also realised, that we didn't made for each other.
Bye.
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: