Thursday, February 24, 2011

Fed - up .

nowdays
aku malas na buat ape pon
dalam kepale otak aku manjang fikir STPM jee
susa kowt but boleh je bebudak laen dapat 4 flat
jeles kowt but at the same time aku takuttt
ea la berdasarkan dengan cara aku belajar sekarang
kiok habis aku nanti
and aku ta na la pisang berbuah 2 kali en ..
si uni tu result gempak kowt
dapat 3.0
bangga aku dengar die result camtuh :)

rutin harian aku untuk minggu nieh da berubah ~
no more Adamaya sebab citer tu dah habis
so its kinda good la sebab cerita tu terlalu lambat kowt na start.
jadi leyh la aku fokus kat study
subjeksubjek yang aku amik sekarang amat sesuai untuk menjadi  seorang lawyer but
my dad cakap jangan jadi lawyer
aku macamm haaaa
aduh ape aku na buat nieh
but ini belakang citer la kan
yang penting sekarang aku kene hadiahkan result gempak untuk both my parents.

malas nyer maen fb
rase macam na diactivate je
fon aku pon aku macam na tutup jugak
but kawan aku cakap jangan
ade ke die panggil aku giler sebab aku na wat camtuh uh -.-
ala babe fon je pun, bukan ape sangat
FB sangat bosan sebab aku tengok bebudak kat Fb tu macam kelakar je
satu hari sampai 7 orang add and lets say kawan aku ade 600
esok esok bukak tengok tinggal 589
memang sengal kowt dorang nieh
baek ta add if camtuh en ~
but manusiakan
mane la kite tawu ape die nak..
and haaa
pape hal
cari aku dekat formspring jela
aku cume open bende tu je
method laen errr fon aku laa
tu pun if aku rase na layan la..

macam tu jela kowt
i guess bende yang kite nak
ta always kite dapat
especially when it involve dengan manusia
if thing,still can figure on how to get it
but when it come to human ? its hard to say
lets say aku nak dekat die,
will she think the same way like i do ?
tak aku rase.

aku na bagi kau 3
tapi hadiah yang terakhir tuh
aku rase aku tak kan bagi dekat kau even that thing dah memang sedia ade
2 bende pon dah cukup .

annyong ~
1 mac aku update post laen
post yang nie pon aku asyik tangguh tangguh kowt
tu yang lamat siap.




Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: