Saturday, January 8, 2011

fuyoo 3 ribu ~

hehh ?
ouhhh

banyak kan laman sosial sekarang
Friendster then Myspace then Facebook then da latest Twitter 
tapi aku ta melalui 2 zaman kemajuan internet
yang Friendster and Twitter aku ta maen sebab macam haihhh
ta fun jeee
Friendster orang cakap untuk bebudak yang bebaek
well aku orang jahat so ta perlu maen that thing
Twitter lak untuk orang femes ~
well aku nie normal kid yang melalui zaman sekolah yang biase so no need too much attention 
ape yang aku try na cakap
aku tergelak-gelak je bile aku tengok orang add someone dekat FB
ea la
aku wonder jugak ape reason die add ?
samada die kenal people yang die add tu
samada dorang same school ke
or just for fun sebab tengok muke she or he cute hensem and stuff
or sebab die na penuhpenuh kan list friends die kat FB ?
supaya die boleh poyo dengan mengatakan
'haa kawan aku ade 3 ribu lebeyh ~'
haa 3 ribu ?
aku sikit pon ta heran weih
setakat ramai kawan tapi ta kenal dorang buat hape
-.-
but haha,yang sengal dan 
yang penting nyer memang aku suke gelakgelak tengok wall orang
sebab ade ayat comel ~
like this
'thanx koz approve'
lalu dibalas
'hai awak,awak duduk mane ?'
and blahblahblah
kat situh la terserlah nyer kegatalan dan kemiangan individu ~
bagi aku la kan
chatting kat FB nie for fun jer
nothing more than that
kalau sampai na bermintak no dan kapel
for me its funny kowt
sebab aku ta peramah sangat na layan outsider..

p/s nie pendapat aku sendiri 
tak bermaksud un na sakit an haty sesape
kalaw terase
sorry :(

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: