Friday, December 3, 2010

ouhh.

mate aku berair je
time aku taip bende nieh
mate merah ~
aku gosok2 tadi time jawap call

haha !
sakit doyh

damn
haaaaa esok aku jadi budak bujang lagi ~
duduk rumah sensowang untuk 4 hari
giler besh -.-'
makan sume cari sendiri lol
memang stock dwet aku kering la tok bulan 12 nieh
nothin' much happen
tidow makan lepak game fb-ing skypiest
latest hobbies aku skypiest la
kelakar kowt dengar bebudak nieh mekak2
comel je dengar sore dorang :p
aku ade satu hobby
sampai skunk aku still buat
read my old mesej
fun kowt
bagi aku jela
tengok balik ape aku hantar and ape die reply
then senyum sensorang macam orang giler
pelik tapi na wat cmne
eleyh macam la korang ta pena senyum sensorang en
hobby laen?
hadap laptop jela
bukak game ~
most of the girl ta prefer laki maen game
but as for me
game tuh macam tempat aku release tension
aku ta smoke and ta shisha
so na buat ape?
game jela jadi peneman hidup dikala susah senang
harap kaum hawa paham
errrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
satu lagi hobby aku
kalaw aku nyanyi
aku sing dengan feel giler
ta tawu la kenape
menghayati lagu kowt
lagu Pergi by Aizat nieh
haha
korang dengar then cube2 la bayang an aku tengah sing lagu nieh
kelakar je
tapi besh :D

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: