Saturday, December 11, 2010

*Muhd Akmal Sharudin*

post entry nie
memang aku buat khas tok ko jela -.-
terpakse kowt
sebab nanti haty aku ta senang
si akmal nie
member rapat aku since f2 kowt
f1 ta rapat sebab aku pendiam ~
even kitorang ta sehaluan
i meant sangat ta sehaluan kowt in most of the things
tapi die paham aku and aku pon paham die -.-
bai mase aku f5 aku pena je rase na shoot muke ko
mulut cabul sangat en
cakap bout -.- u know wut,pikir lame2 nanti ko dapat la ingat kowt
memang aku da ta leyh tahan time uh
baran giler da haa
seb baek marvin ade tok selamat an keadaan
if ta,bergadoh la ko nan aku time uh
1stly sorry sebab terpakse mendustakan korang-korang yang selalu lawat blog aku nieh ~
ea aku ade cakap yang sepatutnya post entry last aku 3 days before but
wataheck
aku terpakse broke the promise ~
2nd haaaaa
puas aku tahan diri dari berblogging
memang aku tutup mate if hadap lappy and berharap ta kan bukak web blog
but urghhhh susah lol and lagi besh people kept asking me
"asal tetap rules macam tu lak ? "
aku speechless
tapi well blog aku kan,so suke haty aku la na tetap rules mcm2 mane un ~
:D

tah ape mamat si akmal nie suruh aku buat tah
tag ape tah
aku ta paham langsung sepatah haram die cakap
yang aku tawu
aku kene write 25 things bout myself
aku mcam haaaa
kene ke ? and die mcam beriya je
so aku wat la an

1 : name aku Khairul Asraf B. Ramlan dan ejaan Asyraf tu sebenar nyer salah...but aku suke Asyraf tu ~ aku pena tanye ayah aku kenape Asraf dan bukan Asyraf ? jawapan ayah aku paling semarties punye "sebab dalam bi ask maksud nyer tanye" and die buat cerita donggeng like budak A ta tawu jawap soalan sejarah itu jadi die 'as'raf untuk dapat an jawapan sebab as = tanye..lantak korang la paham ta paham penerangan aku nie sebab susa aku na terang an -.-

2 : anime ape tuh shinchan je aku minat sebab,sebab besh la ! and aku used nick shinosuke which is name full shinchan.. tengok email aku pon da tawu kan ~ :D

3 : kaler ? errr chrome lawa,biru pon lawa ~ both lawa -.-' and 22 aku suke ~ haaa turqoise adek beradik turtle pon aku suke jugak,,dulu ade je 1 baju kaler turqoise but hilang mane tah
baru 2 kali aku pakai da hilang -.-

4 : band ape aku minat un aku ta tawu la sebab aku layan sume lagu except lagu2 emeer and huda and BATO -.-

5 :
nah nie ade kunci haty aku
dah setahun lebeh berkarat
sape boleh unlock
nascaye aku sayang die ketat-ketat
:))
6 : baju aku sume stail orang gentleman,persis like what my dad want me to wear ~

7 : macam akmal,bodo matematik jugak sebab ade perpatah "nurmalis boleh buat ! " terima kasih cikgu f2 -.-

8 : aku minat sejarah sebab banyak bende aku paham dari situh,yg aku tawu politik itu kotor ~

9 : stail aku typing care orang normal yang kekadang jiwang,pfft and stuff

10 : aku straight edge.no drink,no smoke,no open sex.just be me.and still grab my religious dat im proud to be it.islam.i am pure MUSLIM.nie ayat amal but ehem,anggap aku macam tu jugak la ~


11 : aku kekadang selfish jugak,memang habitat manusiakan kekadang..aku errr bukan na poyo tapi aku nie err setia orang nyer,both kapel nan kawan..insyallah aku setia :D


12 : bai teringin sangat untuk blah dari n9 nieh..totally suck
 -.- i hate u sembilan !


13 : aku benci 2 ekor budak kat sekolah aku sebab mereka pondan. meluat tengok care dorang jalan,care dorang cakap,kelakuan dorang kalah an perempuan,haa dekat la nan aku ! aku tumbuk kaw ! :@


14 : dotaholic ~ pure satisfaction 
      wayang ~ pure keluar duitation  

15 : lagu disco la ! lagi banyak bass lagi aku cari ~

16 : kuat merajuk dan super tak reti gelak !
haha kidding je,aku paling suke gelak ~ merajuk tuh if orang yg aku anggap mcm rapat sgt tetibe wat taik,then haaa merajuk la aku ~

17 : super ngantuk wat bende nieh.. -.-

18 : fuck homo ? haha..lol aku bukan gay ~ patut ko cakap hate u homo la mal -.-'

19 : aku ingat jase orang laen,sampai mati aku ingat.. aku ade masalah camnie since aku darjah 4
time tuh kat KL,aku stayed sane dulu,cikgu science belanje aku buku tulis harge RM0.60,sampai skunk aku ingat,harap aku jumpe la die nanti 1 day but haaa aku da lupe name dan muke,, yg pasti die gurl dan patut da berumur 40+ sekarang...

20 : ex ? aku hanye paling sayang S sahaje...paling paling larh ~
ayat fav die "ade jodoh ade la"
so ok..

21 : aku ta paham ape motif no 21 nie nak -.- so abaikan la ea ~

22 : budak felda kuar semban memang stock untuk kite gelak mal ~
ramai2 pakai speck dalam terminal,da la gelap lagi pakai speck
pffft watemelon

23 : memang aku paham sesangat orang laen but ade ke yang try na paham aku ?

24 : gurl sosial sangat =  ta suke sebab macam senang na approach

25 : jarang marah,cepat sejuk,
but lately aku cepat kowt marah,baran
aku tanye amal asal aku jadi cengini ?
die berkatekan umur aku 18 and its normal
so aku macam ouh oke

25 aku nie gler panjang
mal ko da amik 2 jam mase aku
bayar balik lol !
dah pukul 5.14 pagi baru aku abis taip -.-
jap lagi na bekpes hoho
daaaaa ~
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: