Monday, December 6, 2010

form 6 -.-

as we all know
aku terperap dekat seremban sebab result SPM aku betul2 flying colour ~
sampai haha
speechless giler
huhahaahaa dekat sekolah lame aku
Sekolah Menengah Kebangsaan Seri Ampangan
ta suke sekolah tu but memandang an sekolah laen sume jauh
terpakse la kan
dan adoi
tahun depan dah konfem 4 orang budak melayu kuar f6
masuk poli and uitm
aku macam errr
jem giler kowt koz aku ade lagi setahun kene duduk situh
aku dapat je tawaran poli dulu but aku tak pergi sebab mama aku beriya suruh aku masuk f6
and aku pon macam oke jela,tak gitawu die
errr 4 hari lepas baru die tawu aku dpat offer poli dulu
and she ask me why ta cakap ?
aku pon cakap la "kan mama yg suh abg masuk f6? so abg ta ckp la"
mama aku diam
then die cakap "teruskan jela"
lol 2 budak yg aku rapat dah blah
agak susah hidup aku nanti time BM sebab cikgu suke aim aku
tak tawu la ape menarik nyer kat muke aku nie sampai setiap lesson name aku dipetik petik ~
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: