Thursday, December 16, 2010

18 baru ~

hmmmmm
hmmm
errrr
errrrrrrr
aku mule taw ~
haha
na citer pon segan silu je
ta tawu la na mule dari mane
haaa
hmmm
camnie actlly
sekarang kan dunie da maju
macam-macam bende gempak dah direka
and so do fashion en
korang tengok ea
sekarang nie kan most of the gurl sume seksi kan
i mean dorang ta kai tudung,kai baju ketat-ketat and i was like
woooo ~ je biler tengok dorang
seksi plus howt cengituh xD
but ade je yang kai tudung tapi still seksi
like macam nieh


ea aku paham korang na berfashion but tanggal jela tudung if macams nie ha ngoman eyh nanti ~
still seksi what -.-
tah pape
aku oke je nan dak yang freehair
at least dorang tak hipokrit
macam budak kat atas nieh..
ha tu jela aku na cakap
ta pernah-pernah aku bagi pendapat kat blog aku nieh
ini 1st time kwot
i think..
heeee ~

lagi ape haaa
haa na citer betape susah nyer untuk aku cari calon bini nanti ~
weeee ~
ea aku tawu age aku masih mude
baru errrr 18 this year
but ta salah kan if aku na luah an ape yang terbuku kat hati nieh ~
korang pena je attend wedding kan ?
and korang mesti perasan sometimes pengantin perempuan kai tudung and ade yang ta pakai
kat sini aku na terangkan yang
nanti
aku kene cari isteri yang pakai tudung =.=
sebab ape ?
sebab family aku sume kai tudung
and sedare mare aku pon almost sume bertudung
ta kan la nanti aku na cari isteri freehair kan
macam cacat je disituh
yang aku jelesh nan kaum hawa
u noe wut
dorang punye suami nanti
tade pon akan hadapi masalah-masalah macam aku nanti
sebab ape ?
korang pena ke tengok pengantin laki lam malaysia nieh kahwin kai boxer ? short and stuff
tade an ?
see ta aci je -.-
tapi tape la
'isteri yang baik untuk lelaki yang baik' and vise versa
so baek aku stop pikir pasal errr
na cari calon bini an
if lets say nanti bini aku ta kai tudung
ayah aku terpakse la terima
kowt la die terima an ~.~

well aku pon taste yang bertudung
ta pena aku tersangkut kat gurl yang ta kai tudung setakat nieh
tapi if da jodoh
aku terima jela :)

bukan na cakap yang semua perempuan jahat
dan bukan na cakap yang semua laki baek
ea aku tawu aku bukan budak baek
solat aku pon tunggang langgang
tapi at least aku try na full kan
if ade yang terase nan post aku kali nie
aku mintak maaf taw
tak berniat na sakitkan hati korang

dari budak yang berimpian besar ~
Kero Asyraf
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

2 comments:

nurhazmirah said...

wow.haha nice nice.but fashion tak leh na ckp ape2.telalu canggih laalalalalalala HAHHAHAHAH

Kero Asyraf said...

tawu tuh so we go with the flow jela ~