Sunday, November 21, 2010

D i s l i k e

Hai .
aku teringin sangat nak karang cerita bohong buatan aku sendiri
but malangnya idea aku untuk menaip benda yang membongak dan mempoyo dan membongkak tak datang la pulak -.-
so agak kesedihan di situ
aku sangat suka fikir benda yang tah hape hape sebab bagi aku tu antara cara aku release tension
nanti dah abis STPM mesti aku paling free then paling banyak idea nonse aku karang
HAHA


senarai bende aku ta suke ~

orang mesej "whatever" sebab aku ta suke ayat tuh,skit aty je biler bce
orang mesej "k" aku tulis pepanjang jawap cengituh mmg la stok na kne mara nan aku
orang tak reti hormat orang laen
orang suke cakap gebang ~ if tuk tujuan lawak then its oke ~
orang bajet bagus melainkan die mmg betul2 bagus,if betul then ta pe la
orang yg hanye pikir bout diri sendiri
orang yg suke cari gadoh padahal aku ta ade na gado nan die de

tu jela senarai aku ta suke ~
tapikan kekadang aku pon errrr tergolong dalam ayat2 diatas nieh
haha ~
senarai bende yg aku teringin pon ade jugak ~
teringin na orang  usap rambut aku
dodoi aku tidow ~ heee :)
tapi lame lagi kowt
lagi 7 tahun baru aku kawin
ade sekali tuh aku gi gunting rambut time aku duduk kat kelantan
perghh pakcik tuh potong slow giler
aku da na tertidow da kat kusi tuh
ea la,die maen rambut aku kan -.-'
teringin orang bagi aku kek
bukan sempena burfday
aku ta na kek gabak tuh
aku na slice je
sebab sweet kowt bagi kek
bagi aku jela,untuk korang tak tawu aku der
teringin na orang call aku
haha bende nie paling paling paling aku na
rare kowt untuk gurl call aku ~
usually aku yang call dorang
tapi F quite good la
die takut die cari aku
sengal punye member
lagiii aku teringin na orang lanje aku topap !
aku jarang amat ade orang  na tpap kan ~
kasihan sungguh ~
bukan na meminta tapi just teringin je so jangan amik haty la ea ?
heeee
paling aku teringin is spend da time  with errr future awek aku
gahahaha
merayau satu hari kat KL
then malam baru balik ~
seronok kowt but tu sume impian je
ta tawu la dapat or ta
haaa da malam seyh
esok aku nak qada tidow aku balik
tadi aku just tidow 5 jam je sebab ada orang datang na wat plaster syiling
kacau betul la apek cino tuh -_-
so bye bye !

p/s ini repost jee pun . idea tak ada kowt na mengarang .
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: