Wednesday, November 17, 2010

letih , demam ~

hahhhhhhhhhh
pukul 12 pagi borak
pukul 1  tengah borak
pukul 2 still lagi borak
pukul 3 aku dah tebabas ~

klak*
mama aku bukan pintu bilik aku
suruh aku bangun solat subuh
tengok phone aku
ouhh 6.30
then aku mamai gi la amik wuduk then solat
abis solat aku tebabas balik
sampai la kol 7 lebeyh
uni bagi mesej -.-'
kacaw mimpi manis aku
aku reply smbil tutup mate, nantuk giler oyt
then mandi sunat Aidiladha ~
siap2 tengok jam da kol 8.20
aku tengah melilau cari butang baju melayu
haa jumpe pun
butang RM2 aku beli kat pasar malam, haha ~
abis je button baju
baru gerak turun sikit dari rumah
aku dengar "Allah  Hu Akbar"
then aku dengar lagi "Allah  Hu Akbar"
lol aku da lamat
terus aku berlari sprint turun bukit umah aku
seb baek sempat ~ phewwww ~
around pukul 9.10 abis solat sunat AidilAdha
aku baru perasan ade lebeyh kurang 7 ekor lembu 
but watahell ~
aku bukan tolong pon time aktiviti uh berlangsung
pukul 12 aku ondaway balik kampung
aku excited kowt sebab well
jumpe sedare mare kan
sampai je kat kampung ....
leyh ade sorang je family sedare aku
aku macam lol ta fun giler
seb baek along aku nan his husband ade ikut 
if ta agi aku buhsan, kacaw anak buah is all i do time kat kampung ~
eyh ade lagi satu,aku susun kad UNO then aku serabai kan balik -.-
haha keje paling membazir mase ~
then ke situh sini lawat sedare
tengok jam da pukul 4 lebeyh
so ayah plan na gerak balik
time uh hujan
quite heavy kowt
aku terkene hujan sebab payung an along aku
adoii tapi ta kisa la kan sebab aku memang suke wat keje2x mulia nieh ~
hahahaha
perut aku rase ta sedap je time ondaway balik
macam na terbluekk je lam kete, then tambah nan pening lagi ~
ea la,tah berape ketul ayam aku bedal tadi
banyak kowt  lebih 7 haha ! -.-
bis gemuk balik pasnieh
huhahuha kat rumah da kol 7 lebeyh
mandi then solat
bis solat aku berguling2x tas katil jap
buat lagu :D [tone je pun]
kol 8 lebeyh si nani,rajing,aween datang
hantar CD game then dorang gi gym
esok sekolah
ta sure aku larat or ta sok
aku na maen UNO
penat aku beli RM16 hinggit semate mate sebab aku teringin na maen
tanye budak upper 6
sume geleng pale tengok aku
ea la dorang na STPM but aku leyh tanye bout UNO
mmmmmmmmmmmmm
aku macam errr nantuk letih ta sihat selseme pening
da letih sangat kowt badan aku
macam na pitam je 
sorry karangan aku totally suck today
siyesly aku macam na pitam.


Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: