Thursday, November 11, 2010

Kapel ~

its been awhile since i last update my blog
idea aku tak ade ouh
puas aku pakse idea datang tapi tettttt die ta na datang
aku malas na tulis cerita gampang
bukan nyer korang suke pon time bace post uh nanti
post entry kali nie is about couple
aku na story kenape aku menduda sampai sekarang
hahaha ayat na gempak je padahal aku kahwin ape pon belum -.-'
actually aku rase aku dah hilang kowt mood na kapel
serik , kecewe , malas
tu la antare reason why aku solo molo je until now
minat kat someone tuh normal la kan
aku rase korang pon pena rase cengituh
but for me to fall in love aku rase macam whoaaa
2 dalam 100 kowt chances eyh..
aku rase la kan
dalam diri aku nieh hanye tinggal sepah
madu aku dah abis , hilang dikala bercinta dulu
tu la Kero,ko pakai banyak sangat madu time ko cintan-cintun dulu
haa now kan naye je sebab madu ko tuh dah abis ~
kepade mereka yg berpikiran tettt, tolong la positive kan brain korang uh -.-'
tak ready , ayat nie la yang aku selalu pakai if orang tanye nape aku ta kapel
aku malas na maen2x dalam perhubungan
aku suke serious,baru macam thrill
tapi apekan daya, die ta berfikiran macam aku
macam kawan aku si pipah nan hilmi
smart kowt dorang
even duduk jauh2x still call2x sume
aku pon naek jeles sebab most of my fren, ade orang yang take care bout dorang
aku ? lol tak ade sape pon na amik kisah sob3x :( 
[family tuh of course la dorang amik kisah bout aku so dorang dikecualikan dari statement nieh
let bygones be bygones 
aku malas na pikir dah bende yang da lame terjadi
kawan aku si N tadi tanye aku
nape aku ta ade sesape
aku cakap la reason aku yang aku selalu pkai
berkatakan yang aku dah tak seSWEET dulu dan tak sePENYABAR dulu
die diam je dengar jawapan aku
last2x die cakap
"ko kene change la kero"
aku macam haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
aku blur kejap 1 minit dengar statement die ~
aku da lame sedar bende nieh but aku rase macam aku masih terikat dengan something
susah na move on
tunggu la aku masuk U, nescaye aku berubah pada waktu itu ~
dan kepade orang yang tengah berkapel, dont promise something that u didn't sure whether korang boleh fullfill or not..
kunk jadi macam aku,menyesal tak sudah...


aku reti je bagi nasihat untuk orang yang tengah berkapel
tapi the truth is aku pon sememang nyer fail berkapel
aha ~ sore loser la ko Kero




Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)