Friday, November 5, 2010

Cold Night.

semalam tyme aku mesej si duku
tetibe otak aku melencong gi fikir bende laen
adoii
pasal ape pon aku agak lupe larh
tapi bende tu besh,sayang aku dah tutup lappy
if tak hoho,ade la entry baru semalam
leyh ~ nie pon dah pukul 1.14 pagi
paling awal aku update blog.
aku rase aku ingat sikit2x la pasal ape aku fikir semalam
tidow membawa lari idea ku. LOL ~
yang aku pasti
its about Her.
tah kenape pon aku tak sure sangat
tapi aku memang pasti la yang psal Die
hmmmm ape eak.
pasal err kitorang ade sikit salah paham kowt
aku hantar msej tegur something
then die cakap die ade prob
aku expect die na gtwu but die tak ade mood so bye2x
tadi die hantar mesej,aku lak tengah tidow so tak pat reply
almost 2 hours later baru aku reply
but until now die tak reply...
lame kowt aku tunggu..
tapi die nak exam kan so aku paham. :)


p/s lagu kat blog aku nie almost everyday kowt aku dengar dan hampir beratus-ratus kali
thnx to Qila..bagi saye title ini lagu :D
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: