Saturday, November 6, 2010

Her.

malam nie
maybe aku terkurang hajar dekat die
im so so so mintak maaf
saye dah terkurang hajar tadi
cakap ape pon dah tak gune
aku dah gune dah pon ayat AKU dan KAU time mesej dengan DIE tadi
even aku ade janji supaya jangan gune ayat tuh walau macam-macam sekali pon if gadoh
just hoping keadaan akan kembali normal selepas ini
even aku sedar maybe dah tak dapat jadi macam dulu lagi
dah lame aku tunggu tarikh 05/11
since minggu lepas lagi
membayangkan ape ayat aku nak ukir untuk diKau
untuk buat Kau senyum,even kite dah lame jadi kawan kan :)
tapi biler dah sampai tarikh tuh
aku boleyh terlupe nak wish kat die
and lagi teruk,tarikh tu jugak aku gadoh dengan die :(
cukupp  setahun dah berlalu
since we seperate
dan sepanjang itu jugak aku single
just nak cakap
pandang dari jauh pon dah cukup kowt
as long as I know yang You oke,sihat.

tengok jam
dah pukul 3.19 pagi
tapi ape nak buat
idea aku datang time waktu cenginih~
so kene la tulis koz if tak jadi macam semalam nanti

again,mintak maaf
ayat nie maybe dah tak ade gune
tapi hanye ayat nie yang mampu saye ucap
Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: