Sunday, November 21, 2010

2 jam setengah kowt ~

selseme aku lom elok lagi ~
siut lak ai
berhingus je hidung aku 
tension sebab ianya menganggu karangan aku
so aku tulis dengan sebiasanya jela
mood lari sebab -.-' eheeemm
hingus nie lerw

ayah aku cuti seminggu for whole week nieh ~
die na abiskan cuti die yang aku estimate ade lagi 2 bulan
ea la tahun depan ayah aku pencen so na wat pe nan cuti2 yang ta dipakai tuh
oleh sebab cuti die na abis
die ajak kitorang sekeluarga gi Selangor lawat 1st cucu die ~
dan biler aku sebut kitorang tuh errr just 3 orang je pun.. aku mama nan ayah
aku ta tawu kenape ayah aku rilek je pagi semalam
even da dekat2 na pukul 9 but die cool je
aku  yang belum mandi nie pon die ta bising so aku macam jadi ke tak nieh
abis breakfast kat OT semban terus gerak..
blah blah blah da pukul 10 time sampai..
huhahuha dengan Mia tuh da dekat kol 12 so balik semban sebab ade weeding kawan mama punye anak

itu hal pagi
petang lak errr jap aku na ingat alik
haaaa
ta ade pape aktiviti un petang uh
aku macam bese maen game
parents 22 tidow...
tah pehal tah semalam aku lapa
so aku makan malam agak awal kol 7 kowt
then time aku lepak2x dengar lagu
mesej masuk.. si najib ajak gi S2,ade kawan aku punye akak buat birthday party
so pergi la..around 8.30 da sampai,but yang ade just aku afro najib..
tanye aween mane yg laen die ckp belum sampai 
cehhhhh
kitorang ingat kitorang datang paling lamat
itu la 1st time aku makan stimboat sebab sebelum nie memang aku ta pena tawu pon macam mane prosedur na masak2 sume tuh
then bebudak nie na ajak lepak but tengok jam da pukul 11 so aku ta leyh la na join
kitorang ade 9 orang but kete ade 2 and 2 orang na balik
haha kelakar giler,,sian afro koz die naek nan najib and aku so die ta pat la join
time ondaway na balik aku tpap la rm30 cel sebab ade promotion ape tah
dapat free call 7 hari so aku pon try la kan
but until now aku ta dapat un free call uh ~
jem weih sebab bai 30 tuh aku laburkan sebab na meng'test' promotion tuh
kawan aku die poyo call2 orang lelame
aku na jugak tapi adeehhh ta dapat un
burn je dwet aku -.-'

tengok jam da dekat2 pukul 1 da
so aku gi kacaw minah tuh
aku ckp la aku tpap 30 sebab aku twu cmne na dpt free call
then she ask dapat ta ?
aku cakap na konfirm tuh need at least 1 day
die gelak2 sebab die rase ta dpt kwot
and aku pon macam dah mengalah ~
kredit aku banyak kowt semalam
ade err rm35
haha ta tawu na buat ape so aku decide na call uni ~
die kan pelik je
 na STPM but errr aku call die rilek je jawap sume
na cakap die tolak gaye die macam lagi suruh aku call -.-'
die memang sengal ~
dari pukul 1 lebeyh until kol 4 haha
macam air sungai deras ~ macam tu jugak kredit aku berjalan pantas ~
habis je call kredit au tinggal rm18
lame kowt borak 2jam setengah ~
then b3 phone kong
aku malas na bangun gi charge terus tidow pas uh..

damn it selseme ~
bile ko nak elok ?
aku ta suke la na kene usung tissue kemane mane
poket aku penuh tawu ! 



Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: