Tuesday, October 19, 2010

Kecuaian.

lately larh kan
in the past three week
aku selalu dapat luke
entah ape sebab pon aku tak tawu
pergi kem rituh kaki kene pijak tyme tidow
kawan aku nak keluar khemah pukul 3.30 pagi
tak nampak pape kowt tuh yang die tepijak tuh
terus terjage aku
aku terjage pon tak lame then bantai tidow balik
gahaha
pukul 4.30 baru aku sedar kaki aku berdarah
sengal giler weih
malas nak buat bubuh ubat tapi kawan aku concern giler
die bubuhkan ape ituh iodine
hoho
then arituh aku kene minyak masak lak
sedap2x mengoreng ayam
then tetibe
dushhh*
tangan aku kene minyak
pedih kowt but like usual aku buat2x tak ade pape
tak bubuh ubat un
acttly byk lagi contoh2x laen like
kene hiris pisau,tercucuk jarum,tergigit lidah,tergolek,terseliuh,terCRAM
but paling latest tadi la
aku keluar library 
amik beg nak bubuh barang
aku stand dekat ape ituh koridor
aku angkat beg then
...............
calculator aku jatuh depan mate aku
aku tengok jela dengan sayu
its not like aku leyh terbang kejar pon
dushhh*
budak2x kat kantin sume jerit2x jakun
kesengalan jerk
aku wat muke tak ade pape then ade budak bagi balik bende tuh
seb baek elok lagi
selamat dwet aku
jatuh dari tingkat 3 uh -.-
agak ajaib kowt  :)

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: