Sunday, October 17, 2010

Jadi baik?

lately aku macam dapat rase yang aku nak jadi baek
tapi .....
its hard larh.its like ade je bende yang tahh la..semacam tak membenarkan
hari nie keje aku nak marah je
tah ape sebab pon tak tawu la..
maybe aku letih kowt,tak tawu la kan..
hari nie aku kuar gi Term 1,tukar screen protector
durhhh
malay totally suck
aku ingat kat BB je ade orang dress camtuh but tak tawu lak kat sini pon dah mule dress gtuh..
its been a while since aku rase camnieh
bukan sebab dress tuh  eyh nie sebab laen
I mean perasaan sayu
tah kenape tah
malam2x nie aku tetibe sayu
maybe koz sejuk kowt 
mate aku berair tyme tulis bende alah nieh
ngntuk
should put a dot here
....................

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

1 comment:

Anonymous said...

kesian.... /021/010