Tuesday, October 5, 2010

Damn yaaw..

hari ini sungguh malang bagi kuh
datang sekolah awal dah rase bangga dah koz sebab selalunya aku mesti  datang lamat
dengar Madam Liew bebel2x bout MUET kat perhimpunan tadi
besh jerk aku diri dengar,dah la beg berat hoho
jeng jeng jeng tyme na masuk kelas
pengawas tetibe beratur kat depan
aku pon oke jela memandangkan aku nya pakaian lengkap and aku tak ade bawak pape bende terlarang
time semua ondaway nak masuk kelas
aku kene tahan then like wtf
ape salah aku weih?
cikgu cakap rambut aku panjang -.-
tension aku dengar
lorhhh aku baru cut hair la hari ahad minggu nieh !
aku try la melawan tapi ape kan daya
cikgu tak nak dengar
die kate rambut aku panjang 1 INCI
pelik aku dengar statement cikgu
kagum sungguh !

p/s aku tak berape nak ade mood for the past few days :(

Terima Kasih Sebab Sudi Singgah Perpustakaan Sekolah :)

No comments: